Avon True Color Awakening

Avon je relativno skoro izbacio liniju Zenergy, za prolece 2013. godine. Od ponude iz kataloga odlucila sam isprobati True Color Quad senku u nijansi Awakening, jer su boje upravo, prolecne, sveze, i cula sam sve najbolje o njima.

Osnovne specifikacije proizvoda:

                                                  Tip proizvoda: Paleta senki za oci
                                                  Naziv: Avon True Color Eyeshadow Quad
                                                  Kolicina: 6g.
                                                  Nijansa: Awakening

Ovo je dakle, quatro senka, sastoji se iz 4 nijanse: 2 su potpuno mat (bez sljokica), i to su jedna pastelna zuta, i tirkizno plava, a paletu cine i svetlo roze-bez nijansa sa malo sjaja, kao i hladnija braon boja sa sitnim sljokicama. Tek od skoro sam pocela eksperimentisati sa ovim veselim senkama, jer imam svetlo zelene oci, i moram voditi racuna o tome da ne izgledam kao pajac. Uglavnom, mislim da ove senke zasluzuju mesto u vasem kozmetickom kutku jer su boje fantasticne, cena je jako pristupacna, ja sam ih platila oko 530 din., sto je za 4 senke normalne velicine sasvim OK. Kao sto sam rekla senke su normalne velicine, paleta ima 6g. ukupno, sto znaci da jedna senka ima oko 1.5g. (nadam se da dobro racunam!). Dolazi u jako prakticnoj ambalazi, zajedno sa kartonskom AVON kutijicom, pakovanje je od kvalitetne plastike,  jedina mana je to sto se svaki otisak prsta na njoj primecuje (poput Chanel paleti), a ja volim kad mi je sva sminka onako pod konac, sto kazu. U pakovanju se nalazi i sundjerasti aplikator za nanosenje senki koje me je veoma prijatno iznenadio, jako je visokog kvaliteta, ima dve strane, jedna je pljosnata i okrugla, dok je druga tanja i zaobljenija, sa zasiljenim vrhom, (naravno i ogledalo je ukljuceno). I njih najcesce koristim za nanosenje (verovali ili ne). Sto se tice kvaliteta senki, kvalitet je na nivou, nisu najbolje senke koje sam IKAD koristila, ali su jako dobre, povoljne, a postojanost je i vise nego zadovoljavajuca. Rok trajanja- po meni kada pocne cudno mirisati.

Da napomenem, slike koje mozete videti ispod su totalno autenticne, ali ja nisam njihov autor. Moje slike su bile previse mutne i sve u svemu lose. SVE slike preuzete su sa bloga: I KNOW ALL THE WORDS i vebsajta Lucky Mag

Izgled pakovanja



















Share this:

,

CONVERSATION

8 коментара:

  1. Jako lijepa kombinacija boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da! Mogu se kombinovati bolje nego sto ljudi misle. Pigmentacija i postojanost su takodje super.

      Delete
  2. Bas sam se razmisljala da ih uzmem. Strava je post, uzecu ih. Hvala na pomoci!
    Jedno pitanje, sto se tice postojanosti kakve su? Ja sam dosad probala samo neku njihovu senku u prahu, pa ne znam da li je slicnog kvaliteta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu. Pa postojanost je sasvim ok, probala sam i ja njihove te senke u prahu, ali ove su malo bolje sto se tice postojanosti. Kvalitet je stvarno super, pogotovu u odnosu na cenu.

      Delete
  3. Replies
    1. Stvarno su super! ako ih imas priliku naruciti, ne razmisljaj dva puta. :) Za prolece i leto su savrsene ♥

      Delete
  4. Imas PREDIVNE plave oci!Sta mislis,da li bi ovaj make-up dobro izgledao na osobi koja ima braon oci? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da ste pogledali malo bolje, procitali bi da ovo zapravo nisu moje slike, a isto tako i jednu sliku sa braon ocima i ovom senkom. :)

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥