Essence Twilight Breaking Dawn II Shimmer Powder


Otkada sam prvi put otkrila highlightere, koristim ih dosta često. Čak i kada ne stavim puder, stavim samo malo ovog highlightera, i već izgledam svežije! Probala sam neke tečne Benefitove, ali ovo je moj prvi kameni highlighter, i do sada sam jako zadovoljna s njim.

Osnovne specifikacije:


                         Tip proizvoda: kameni puder
                         Naziv: Essence Twilight Breaking Dawn II Shimmer powder
                         Količina: 11g.
                         Nijansa: 01. Bella's secret (jedina nijansa) 
                                 
Ovo je kameni puder koji treba doprineti visokom sjaju kože, pa se s toga sa pravom može nazvati i highlighterom. Veoma je svetlucav, i postojan. Kao što možete videti na slikama, toplog, bež tona je, sa zlatnim odsjajem. Dolazi u plastičnoj, klasičnoj ambalaži, ok kvaliteta (pakovanje). Ima dobru pigmentaciju, ali ne prejaku. Postepenim nanošenjem, sloj po sloj možete pojačati intenzitet samog proizvoda. Količina je i više nego dovoljna! Ima 11g. što je jako puno, s obzirom na to da vam za jedno nanošenje treba jako malo proizvoda. Pretpostavljam da ga i neću celog potrošiti! Nije parfemisan, ima onaj puderasti miris. Čini mi se da je bez alergena. Rok trajanja je 24 meseca, što je sasvim okej. Cena iznosi negde oko 600 din., što je veoma korektno, i može se priuštiti bez nekih većih odricanja :) Još jedna važna stvar, ovo je LIMITED EDITION  kolekcija (ograničene količine i vreme prisutnosti u radnjama), tako da ako ste zainteresovani požurite u obližnje drogerije! Koliko ja znam može se naći u svim DM marketima! 
Uživajte u slikama: 

Izgled pakovanja

 U pakovanju


 Swatch na prstu


 Poleđina proizvoda




Izgled nakon blagog nanošenja



*Fotografije preuzete sa interneta

Share this:

,

CONVERSATION

4 коментара:

  1. mam ga vec poprilicno dugo i koristim ga svaki dan. Mislim da su DM-ovi kao i Lilly povukli ovu kolekciju. Sada uglavnom vidjam ove letnje, a i nove letnje kao sto su Floral Grunge sam krenula da vidjam tako da ako neko hoce ovaj puder porace da pretrazi Dm-ove, posto se bojim da je povucen. Mozda negde ima na polici gde su snizene stvari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moze se naci u pojedinim Lilly drogerijama, jer nakon ovih Essence Trend Edition kolekcija, sve sto ostane, stavlja se na stalke sa snizenjem.
      Recenzija je napisana odmah nakon izlaska, i nalazila se odseku za recenzije, pa je zbog malih unapredjenja bloga sada zavrsila na pocetku. Veoma slican highlighter se moze naci i u OZ the great and powerful kolekciji. :)

      Delete
  2. Nemaaaaam, a tako je divno!! KOd nas se ova kolekcija odavno rasprodala :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takodje, ali ja sam zaista morala uraditi recenziju jer mi je jako drago, a cula sam da se jos uvek moze naci u nekim gradovima gde se ova kolekcija nije rasprodala, pa je snizeno. Doduse Essence cesto u ovim TE kolekcijama izbaci slicne proizvode, tako da ce se verovatno uskoro naci nesto slicno. Predlazem ti da probas Essence Mosaic Compact puder. Uskoro ide i njegova recenzija ;)

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥