Maybelline Color Tattoo

Cekala sam tooliko dugo da Maybelline Color Tattoo senke stignu iz Amerike kod nas, u jednom sam se trenu pitala, da li ce uopste stici? Pre oko pola godine KONACNO su se pojavile na nasim prostorima, i cim sam stigla, ugrabila sam nijansu koju sam vec duze vreme gledala. To je naravno, nijansa On and On Bronze

Osnovne specifikacije proizvoda:
                                              
                                                  Tip proizvoda:  Kremasta senka za oci                                
                                                  Naziv: Maybelline Color Tattoo
                                                  Kolicina: 4g. (tako internet kaze)
                                                  Nijansa: 35 On and On Bronze



Cekala sam tooliko dugo da Maybelline Color Tattoo senke stignu iz Amerike kod nas, u jednom sam se trenu pitala, da li ce uopste stici? Pre oko pola godine KONACNO su se pojavile na nasim prostorima, i cim sam stigla, ugrabila sam nijansu koju sam vec duze vreme gledala. To je naravno, nijansa On and On Bronze. Prvi put sam je videla od poznate americke blogerke Ingrid Nielsen (aka. Missglamorazzi), i kako sam ja shvatila, nazivi americkih Color Tattoo senki, i nasih se razlikuju samo po imenima (ako izuzmemo cinjenicu da  oni imaju 50 puta vise nijansi od nas), pa se tako ova nijansa u Americi zove From Bad To the Bronze. Cisto sam htela to da razjasnimo, jer je pretpostavljam i vama ovo bilo konfuzno (ako ste vec bili upoznati sa njima). Pa da krenemo sa recenzijom...


Sto se tice same boje, kao sto ime kaze, bronzana je. Nije previse metalik, nema krupnih sljokica, ali naravno, kao sto vidite nije ni mat. Moglo bi se reci da je ovo bronzana-metalik senka sa shimmerom (sjajem) u sebi. Ako niste preveliki fan senkama sa sjajem, mozete probati neku Color Tattoo senku u mat nijansi, poput nijanse Permanent Taupe.  Mislim da je jako zahvalna za sve boje ociju, ali da najbolje istice zelene i plave oci, dok ze braon oci predlazem kombinovanje ove senke sa nekom vedrijom bojom, ili ajlajnerom.


Sto se tice postojanosi, ovoj senci definitivno nema ravne. Na mojim polu-masnim kapcima BEZ BAZE ZA SENKU moze izdrzati puna 24h, bez preterivanja, testirala sam je. Pa odatle nije ni cudo odakle naziv Color Tattoo. Tako da ako trazite postojanost, ovo ce biti vas definitivni favorit. Tekstura ove senke je kremasta, ali nije poput drugih, nije ona tipicna masna senka, niti je previse mokra, taman je kako treba. Ja definitivno preporucujem nanosenje prstima, jer nekako imate najbolji efekat, i osecaj za kolicinu koju nanosite. Moj savet je da cim uzmete senku na svoj prst, odmah je nanesite na kapak, jer se veoma brzo susi, pa vam mozda ostane veca kolicina na prstu nego na kapku (da me ne shvatite pogresno, to je dobro, samim tim duze ce trajati).


Senka dolazi u staklenom pakovanju, pomalo neobicnom po tome sto se drzi obrnuto. Poklopac senke je crn (plastican), i on stoji na dole, dok staklena ambalaza ide ka gore, kao sto mozete videti na slikama. Takodje je jako zgodno da na cepu imate broj i naziv nijanse, kao i to sto je nalepnica u boji same senke, tako da je mozete videti i bez otvaranja, ili kroz staklenu teglicu (za slucaj da su svi testeri potroseni, sto se nazalost cesto desava). U odnosu na kolicinu senke pakovanje je malo tesko, jer je kao sto sam rekla napravljeno od stakla, i stvar koja me, po malo nervira, je da ne pise koliko ima grama. Na internetu sam pronasla informaciju da ima 4 grama, sto je, po meni, bas veliko, jer za nanosenje trebate veoma, veoma malo senke.



Cena u Lilly drogerijama, gde sam i ja kupila ovu senku iznosi 649 dinara. Nije preskupa, ali nije ni bas jeftina, jer nakon sto probate jednu, zelite ih kupiti sve, a za to je potrebno izdvojiti novca. Rok trajanja, kao i uvek, dok ne promeni boju, miris, ili teksturu.




Bas sam se raspisala! Zelela sam sve napisati, ako nesto nisam, slobodno pitajte u komentarima ili na facebook stranici.


DA LI STE VI PROBALI OVE SENKE? KOJA VAM JE NIJANSTA NAJDRAZA, I KAKVO JE VASE ISKUSTVO SAM NJIMA (ili nekim drugim kremastim senkama)

Swatch

Share this:

,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Prekrasna je nijansa, ja nemam jos uvek nemam ove senkice, ali cu jednu kupiti definitivno. Super je post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je. Ako ti se svidjaju kupi jednu, neces zazaliti, stvarno su jako dobre.

      Delete
  2. Nameravam da kupim ovu nijansu, ali skuplje su malo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, da, ako prethodno kupite ceo asortiman jedne parfimerije, sve je skupo. :)

      Delete
  3. Uh prelepa je :-) Moram pod hitno da uzmem i ovu

    ReplyDelete
  4. Uh prelepa je :-) Moram pod hitno da uzmem i ovu

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥