Sephora Colorful Blush - 09 Healthy Rose


 Ovo Sephorino rumenilo sam htela staviti na recenziju vec jako dugo vremena, ali nikako nisam mogla lepo "uhvatiti" boju pomocu foto-aparata. Konacno sam uslikala pristojne fotografije, pa evo i recenzije.
 
 Osnovne specifikacije proizvoda:
                                                  Tip proizvoda:  Rumenilo                                              
                                                  Naziv: Sephora Colorful Blush
                                                  Kolicina: 3,2 g.
                                                  Nijansa: 09 Healthy Rose (Matte Warm Rose)

Ovo rumenilo je, kao sto sam prekopirala opis sa Sephorinog sajta, potpuno mat toplo-roze boja, koja onako vuce na koralnu breskva-roze boju. Po mom misljenju, jako je zahvalna za sve tonove. Ja sam srednje svetle puti zimi, a leti dobijem i do 5 nijansi tamniji ten sa zlatnim akcentima, i koristila sam ga u oba perioda, uspesno. Tako da ga preporucujem stvarno svima.  

Na dnevnom svetlu


Postojanost, hmm, pa diskutabilna je. Ne kazem da je losa, ali ako na primer stavim samo rumenilo, bez ikakve podloge moze izdrzati par sati (i da izgleda kao da je tek naneta), a kada se stavi preko podloge onda moze izdrzati gotovo celi dan. Normalno, preporucujem aplikaciju preko pudera, jer ga fiksira i duze traje na taj nacin.  Ja ga nanosim, i preporucujem svima mekanu cetkicu sa prirodnom dlakom, jer mi se puno puta desi da preteram, koristeci one sinteticke cetke (zbog toga sto je fino, praskasto rumenilo, pa sinteticke tvrdje cetke uzmu zaista veliku kolicinu rumenila, pa na kraju zavrsite sa doll-like obrazima) kao i usled biranja loseg osvetljenja. Preporucujem nanosenje na iskljucivo dnevnoj svetlosti, jer jedino tada vidim pravu, najrealniju boju. Tako da sam ukljucila u post i slike na dnevnoj, i slike na vestackoj svetlosti.

Uz blic

Na vestackom svetlu

Dolazi u obicnoj Sephora plasticnoj kutijici, ne bas prevelikog kvaliteta (u odnosu na brend) ali sluzi svrsi.  U opisu pise 3,2 grama da ima, sasvim solidna kolicina za jedno rumenilo (iako je malo manje od standardnih rumenila od oko 5 grama, ali posto ja te vece nikad do kraja i ne potrosim, kolicina mi je sasvim dovoljna). Cena, uff, kupila sam ga pre nesto vise od 6 meseci, pa se ne secam tacne cene, ali reci cu da je negde oko 1000 dinara, manje-vise. Kuila sam ga u Sephora radnji u Usce Shopping Centru, i koliko ja znam jos uvek ga ima. Cena je potpuno pristupacna, i u skladu ja sa kvalitetom, a ako se ja pitam zasluzuje i vecu. Rok trajanja, kao i uvek, dok ne promeni boju, miris, teksturu.

Slika sa website-a


Sve u svemu, mislim da sam sve obuhvatila, ako nekoga zanima nesto, ili ima pitanje u vezi rumenila, slobodno ostavite komentare, pohvale, kritike u komentaru dole.



Najrealniji prikazi boje (peachesandblush.com)


Swatchevi



Koje je vase omiljeno rumenilo, i kako vam se dopada ovo? Kakvi su vasi utisci ako ste ga imali?












Share this:

,

CONVERSATION

3 коментара:

  1. ooh prekrasna je nijansaa! obozavam rumenila :))

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno jeste! I ja. Posto sam u potrazi za novim, ako imas neki predlog, samo daj. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥