AURA Kozmeticki Gliteri


Danas cu raditi recenziju jednog jako zabavnog i inovativnog, kao i multi-funkcionalnog proizvoda. U pitanju je jedan novi proizvod naseg brenda Aura, a u pitanju je kozmeticki glitter za lice telo i nokte. Zazirete od sljokica inace? Procitajte ovu recenziju, jer vam mozda bas ona promeni misljenje.






Osnovne specifikacije proizvoda:


                                            Naziv: Kozmeticki gliteri za lice, telo i nokte
                                            Tip proizvoda: Gliter u prahu
                                            Kolicina: 2 g.
                                            Nijansa: postoji devet nijansi. od 101-109 (detaljniji opis svake je dole)


                                                 Naziv: Podloga za kozmeticke glitere
                                                 Tip proizvoda: Podloga
                                                 Kolicina: 4 g.
                                                 Nijansa: jedna, univerzalna, bela boja



Pa da pocnem od samih glitera. Ovaj proivod mozete pronaci u sjajnih 9 nijansi, znaci postoji nesto za svakoga.

Nijansa 101: Naizgled svetlucava crna, ali kad se malo udubite, mozete videti da se sastoji od plavih,  zelenih i narandzastih sitnih sljokica. Ali kao sto sam vec rekla, kada je pogledate izgleda kao crna.







Nijansa 102: Srebrna boja. Jako lepa i univerzalna.



Nijansa 103: Jedna od mojih favorita, jako lepa, skoro pa tirkizna, plava.



Nijansa 104: Prelepa nezno roze nijansa, ali veoma prakticna jer nije cista roze boja vec gold pink. To znaci da je onako hladnija, sa zlatkastim tonom.



Nijansa 105: Elekricna ljubicasta boja sa kojom ce vas definitivno zapaziti.


Nijansa 106: Boja na prvi pogled pink roze, ali u stvari nijansa izmedju hladne ljubicaste i hladne pink boje, priblizna fuksiji.



Nijansa 107: Takodje jedna od mojih omiljenih. Zlatna, ali mesavina zlatnih i srebrnih cestica (malo vise zlatnih). Konacni rezultat dusty gold nijansa (zamagljena, prljavo zlatna) za koju strucnjaci kazu da ce biti hit ove sezone. Na preplanulom tenu ce se ova nijansa itekako isticati.



Nijansa 108: Kobalt plava boja, itekako moderna, posebno u kombinaciji sa karminom ciklama boje, jer je to trenutno najmodernija color-blocking kombinacija.



Nijansa 109: Snezno beli gliter, sa sjajnim cesticama koje se presijavaju u bojama duge.



To su bile sve nijanse, jako su moderne, i mogu se uklopiti uz svaciji karakter i stajling.

A sto se tice baze za glitere, odnosno podloge, bele boje je, jako lagane teksture, nimalo lepljive. U pocetku sa mislila da je to nesto slicno lepku za vestacke trepavice, ali sam se prevarila. Ima tu gustinu, ali je opet jako lagana za nanosenje, i mnogo manje agresivna od lepka. Sa ovom podlogom se nanose gliteri na lice ili telo, detaljnije uputstvo naci cete dole u delu PRIMENA. Kao sto sam rekla ova podloga nimalo nije lepljiva i lako se koristi, nema neki osetan miris tako da je pogodna za koriscenje u bilo kom predelu tela.



I gliteri i podloge dolaze u potpuno istom pakovanju. To su male plasticne kutijice sa crnim mat poklopcem, jako slatke i pogodne za odlaganje u nesesere svih oblika i velicina. Meni su i posle dobrog tumbanja ostale citave tako da dobijaju pecat odobrenja. Jedina "mana" koju sam primetila je to sto je ovaj gumeni poklopac na kome se nalaze rupice, malo labavije pricvrscen za kutijicu pa se meni desilo da malko glitera prospem, tako da bih preporucila kad ga kupite samo da ga pritisnete na kutiju i to je to. Posle toga ne mrda nigde. Na pakovanju se nalazi crni Aura logo, a na dnu je nalepnica sa nazivom proizvoda, nijansom, kolicinom, i rokom trajanja. Medjutim kao sto u svakom postu pisem, po meni je rok trajanja, dok proizvod ne promeni teksturu, miris ili boju. Za bazu pise da traje do Marta 2015, a za glitere takodje. Do tada ce vec biti i potroseni tako da sam mirna. Kolicina glitera je 2 grama (podloge 4 g.) sto je i vise nego dovoljno jer je ovo tip proizvoda koji se ne koristi bas svaki dan. Medjutim ako kupujete ovaj proizvod u nameri da pravite gliter tetovaze verovatno ce vam biti potrebna malo veca kolicina glitera, mozda pola pakovanja, i manje.







A sada nesto o najzabavnijem delu - PRIMENI.

PRIMENA:


                                                                            Lice:

Na deo lica gde zelite naneti glitere stavite malu kolicinu podloge, taman onoliko da pokrije povrsinu, ali u tankom, ravnomernom sloju. Za ovo mozete koristiti svoje prste, ili neku cetkicu (na primer cetkicu za korektor). Veoma brzo naneti glitere po podlozi, dok je jos mokra. Glitere mozete nanositi opet prstima, mada za ovo predlazem koriscenje flat cetkice (revne cetkice) za senku. Mozete ih koristiti kao dodatak senki za oci, za neku specijalnu priliku, ili na bilo koji drugi deo lica koji zelite istaci. Ako gliter stavljate PREKO senke, ne morate se brinuti jer je mala kolicina podloge nece pokvariti. Ako ga nanosite sa podlogom, gliter ce ostati na vasem licu celu noc. Mozete ga koristiti i kao svetlucavi eyeliner tako sto cete veoma malu kolicinu baze naneti blizu korena trepavica (donjih ili gornjih) i preko staviti gliter.

             Evo kako svaki look mozete transformisati u glamurozni:


 Oči - Senka HOT SPOTS 43/banana split
Smokey eyes/201
Liquid eyeliner/Crna
Power Lashes/Nubian Queen 07
+ Kozmetički gliteri za lice, telo i nokte/107








                                                                            Usne:

Nanesite vas omiljeni ruz ili sjaj za usne i nanestite glitere preko, postoji beskrajno mnogo kombinacija, mozete ih naneti samo na centar usana za sjaj, naneti ih na citave usne,...izbor je samo vas. Ali vodite racuna, nemojte uzeti gliter i razvlaciti ga po usnama jer ce ga vas sjaj ili ruz obojiti, vec ga samo lagano utapkajte na mesta koja zelite. Takodje mozete uzeti neki providni sjaj na cetkicu i sipati malo glitera unutra kako ne biste stalno morali da nanosite i jedno i drugo.




                                                                            Telo:

Za svetlucav izgled pospite gliter po vasem telu i kosi, na bilo koje podrucje koje zelite (za ovo nije neophodno nanositi podlogu za glitere). Medjutim super savet koji je Aura predlozila je da sipate zeljenu kolicinu glitera u vas losion ili mleko za telo (u ruku ili tubicu), jer cete tako najlakse naneti gliter ravnomerno, i uvek cete biti spremni za izlazak.



                                                                            Nokti:

Ako ste mislili da je to to, nije. Za nokte tek postoji milion opcija, a na vama je da birate one koje se vama najvise svidjaju ili da budete originalni i smislite nesto potpuno novo. Evo nekih predloga za koriscenje. Nanesite providni lak za nokte, ili lak u boji glitera koje zelite da stavite, skinite gumeni poklopcic sa rupicama na gliteru, uronite vasu nokatnu plocu u gliter, i otresite visak.




Popularni ombre efekat mozete postici tako sto cete posipati gliter po noktima skoncetrisuci se na njegov vrh ili dno. Za ovakav izgled preporucujem da nanesete neki lak u boji koja nije ista kao boja glitera, na primer breskva roze boja, uronite prvu polovinu nokta u gliter (primer. zlatni), a na ostatak nokta samo pospete malo glitera ostavljajuci kraj nokta potpuno praznim.

Ja nisam bas vican nail umetnik pa sam jednu sliku pozajmila,shh


Jedna od mojih omiljenih opcija je (ne)tradicionalni francuski manikir. Nanesite lak za nokte po izboru, sacekajte da se osusi U POTPUNOSTI, a zatim na sam vrh nokta, onaj deo koji je beo, nanesite providni lak i umocite taj vrh u gliter. Tako cete umesto tradicionalne bele imati sjajne
vrhove noktiju. Ja sam na slici kombinovala baby pink lak za nokte i ljubicasti glitter.







Mozete se igrati do besvesti, i stvarati nove kombinacije iznova i iznova. Zar to nije zabavno?

                                                                        Tetovaza:

Za pravljenje gliter tetovaze samo pratite sledeca uputstva.

1. Odaberite sablon za tetovazu koju zelite, i odlepite ga od papira.



2. Zalepite sablon na prethodno ociscen deo koze (cist i potpuno suv) vodeci racuna o tome da je sablon dobro zalepljen na kozu na svim delovima (ovo je vazno jer ako nije dobro zalepljen gliter ce "bezati" svuda okolo).



3. Nanesite podlogu za gliter u supljinu sablona u tankom, i ravnomernom sloju vodeci racuna o tome da je cela povrsina pokrivena.



4. Cetkicom nanesite glitere u zeljenim bojama preko podloge. Potrebno je naneti dovolju kolicinu glitera, kako bi se ona lepo zalepila preko podloge. Cetkicom pritiskajte gliter kako bi se zalepio.



5. Sacekajte par minuta da se tetovaza u potpunosti osusi. (2-3 minuta, a po potrebi vise)

6. Pazljivo odlepite sablon, i ako je to potrebno, uklonite visak glitera (stapicem za usi na primer)






Mozete koristiti samo jednu ili vise boja. Tatoo sabloni dolaze u pakovanjima od po dva komada. Mozete birati izmedju razlicitih motiva poput, dijamanta, morskog konjica, usana, hello kitty, leptirica, srca, macke,... veliki je izbor.






Nadam se da ste uz pomoc ove recenzije shvatili da je ovaj proizvod veoma lak za koriscenje, samo se treba pridrzavati ovih uputstava, a sve ostalo je na vama. Mozete kreirati bezbroj kombinacija, i odusevljavati vase prijatelje svaki put. Sve u svemu veoma zabavan i praktican proizvod. Nesto sasvim novo na nasem trzistu.

*PR uzorci

DA LI STE IKADA KORISTILI AURA KOZMETICKE GLITERE? AKO JESTE, KAKVO JE VASE ISKUSTVO?

Share this:

,

CONVERSATION

27 коментара:

  1. Sjajevi imaju vise namena?? svidjaju mi se posebno na noktima i usnama....odlican post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno, kao sto mozete videti postoji bezbroj mogucnosti. Hval puno na komentaru :)

      Delete
  2. Ja obozavam Inglotove sljokice koje imam, ali opcenito sam preljena za takve proizvode jer uglavnom napravim nered oko sebe :D
    Svida mi se ovo na usnama kako si stavila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cula sam i da su Inglotove super, na wish listi su i one. Trebala bi probati, mozda se i predomislis, previse su zabavni da ih zaobices. Hvala puno :)

      Delete
  3. Nisam bila sigurna da li zelim ove glitere kada sam ih prvi put videla, ali posle ove recenzije kupujem ih sto posto! Hvala tii :)

    ReplyDelete
  4. Jooj svidja mi se sto sa gliterima mogu sama da napravim sjaj za usnee. Odlicna idejaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, kao sto vidis ima toliko nacina koriscenja da je to neverovatno. :)

      Delete
  5. Fenomenalno! Ubedila si me da kupim nekoliko boja :)

    ReplyDelete
  6. Odlicno :-)
    Jedva cekam da i meni stignu pa da se poigram sa njima i napravim neke zanimljive kombinacije na noktima i ocima. Ti sabloni takodje izgledaju zanimljivo, neke tetovazice bih za neku priliku mogla d aiskoristim na sebi,npr. pri zlobu noge ili slicno, dok se se neki vjerujem jako obradovati moja mala sestra koju cu iskoristiti kao model za neke tetovaze :-)
    Svi su gliteri divni, ali narocito mi se svidja zlatni 107 i snjezno bijeli 109
    P.S. mali savjet da izbacite verifikaciju komentara,odmah ce ih biti vise :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, radujem se i tvojoj recenziji. Dugo pratim i tvoj blog. :) Evo i moje mladje komsinice su se obradovale Hello Kitty tetovazicama u pink boji.
      Mozes li mi pomoci u vezi te verifikacije, i ja sam to htela uraditi, ali ne mogu se snaci. :)

      Delete
  7. SAVRŠENOO IMALI PRODAJA ZA REPUBLIKU SRPSKU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste! Za sve informacije tog tipa mozete posetiti zvanicni Aura website (www.aura.co.rs), ili njihovu Facebook stranicu (Kozmetika AURA)

      Delete
  8. Odličan post! Jako mi se dopada tvoj blog! Samo napred!
    ;) xoxo
    Milica
    LA VIE EN ROSE
    http://lavieenrosemp.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, to mi mnogo znaci.
      Evo sad cu baciti pogled i na tvoj blog :)

      Delete
  9. Da li si dobila Aura Blusher? ili one nove mini sjajeve? Volela bih da vidim recenziju tih proizvoda. Videla sam blusher, ono duo rumenilo, recenziju na jednom blogu, ali cini mi se da ti pises malo potpunije. Milica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne Milice, nazalost nisam dobila ni rumenilo ni sjajeve, ali prati blog redovno, mozda ce se i te recenzije naci uskoro a blogu. :)
      Hvala puno na komplimentu, stvarno se trudim da sve ukljucim u recenziju.

      Delete
  10. Ja obozavam sljokice :) Super su ovo stvarcice jer mogu da sve da se koriste...
    Moj blogic je na novoj adresi: xeniabeautydiary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto. Upravo tako, imaju milion primena.
      Super blog. :)

      Delete
  11. Prelepo je sve. Dvoumila sam se izmedju ljubicaste i pink ali ipak sam se odlucila za 105 :D

    btw: Odlican je blog :)B.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, bas mi je drago da je ovaj post bio od pomoci. :)

      Delete
  12. Najviše mi se sviđa kako izgleda preko senke na očnim kapcima.

    ReplyDelete
  13. Divnooooo ^-^ Koja je cena proizvoda ?

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥