Classics Extreme Sparkle Eyeliner

Od brenda Classics dobila sam mali paketic sminke za recenziju, pa cete uskoro, osim ovog eyeliner-a moci naci recenzije jos nekih njihovih proizvoda.

NAPOMENA: 

To sto sam sminku dobila za svrhe recenzije, nikako nece uticati na moju objektivnost iste. A jedan od ovih eyelinera ce se naci u giveaway-u uskoro!



Osnovne specifikacije proizvoda:

                                             Tip proizvoda: Eyeliner
                                             Naziv: Classics Extreme Sparkle Eyeliner
                                             Kolicina: 4,2g.
                                             Nijanse: 04, 06, 08, 09 (detaljni opis svake je dole)

Pocecu od opisa svake nijanse,  dobila sam ih 4.

04: Nijansa broj cetiri je veoma interesantna. To je tamna braon, sa puno sljokica u zelenoj boji. Boja koju vidite zavisi od ugla gledanja, ako gledate negde gde nema direktne sunceve svetlosti videcete taj braon ton, uz blago svetlucanje zelene, a ako je posmatrate upravo na svetlosti, necete videti nista osim prelepih sljokica!




06: Nijansa 6 je moj favorit. Prelepa tirkizna nijansa sa puuno plavih, i ponekom zelenkastom sljokicom. Idealna za leto, i ako zelite probati nesto novo, definitivno preporucujem bas ovu boju.




08: Sa ovom bojom nikada se ne gresi, pa tako ni sad. Klasicni crni eyeliner sa mnostvom srebrnih sljokica ce zaista uciniti da vase oci zablistaju poput zvezda. Ako ne zelite eksperimentisati, i odlucujete se za klasiku, ovo je pravi izbor.




09: Ovo je smaragdno zelena boja. Stvarno stvorena za ovo vreme, i po meni, pogodna za sve boje ociju. Sljokice su upravo u boji samog eyelinera, a to je kod ovog linera posebno.



To je bilo nesto o nijansama, a sada nesto vise o samom proizvodu. Ima gelastu formulu, a ne onu tipicnu formulu koju imaju tecni eyelineri. Bas zbog te gelaste teksture jako lagan i pogodan za leto. Iako ima dosta sljokica, jako se lako skida, nece se sam razmazati, a kad zelite da ga skinete, dovoljno je samo preci preko njega sa magicnom rukavicom, ili sredstvom za skidanje sminke.






Dobro je pigmentovan, ali je delimicno proziran, i, opet ponavljam gelast, za boju koju vidite u ovim pakovanjima potrebno je naneti dva sloja. Ali, tako da stavite jedan, sacekate par sekundi da se osusi pa drugi. Ali videcete na swatchevima da su boje zaista lepe.













Cetkica je napravljena od sintetickih dlacica, kao i kod vecine eyelinera, tanka je, precizna,... Ima duuugacak poklopac (kao sto bi svaki eyeliner trebalo da ima), tako da se lepo drzi u ruci.

Ima 4,2 g. Za mene sasvim dovoljno, a rok upotrebe, cini mi se da pise, od otvaranja 6 meseci. Medjutim, po 100. put, ima gel teksturu tako da ako ga jako cesto koristite, ili samo otvarate, moze se isusiti, pa o tome povedite racuna.

Sve u svemu, jako mi se svidjaju ovi eyelineri, boje koje sam ja dobila su fantasticne, i mislim da su idealne za leto.

*PR uzorci






Share this:

,

CONVERSATION

12 коментара:

  1. Savreseni za leto! Pogotovo tirkizni..

    ReplyDelete
  2. Prelepi suu :)

    ReplyDelete
  3. Odustala sam odavno od eyelinera ;D, ali svida mi se tirkizni!

    ReplyDelete
  4. Prelepi su. Moj favorit je crni.

    ReplyDelete
  5. Predobri su. Ne mogu da izdvojim nijednu nijansu kao najbolju , jer su sve nijanse zaista dobre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu, ali zaista sve nijanse. Zato sam i odlucila jednu dati za giveaway, da jos nekoga obradujem :)

      Delete
  6. Imam ih sve.Prezadovoljna sam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, ja jos moram istraziti nove nijanse, jer su ove zaista strava.

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥