Empties Vol.1 - Potrosena Kozmetika

Evo, mislim da je doslo vreme za moj prvi Empties Tag. Ako niste upoznati sa tim, u ovakvim postovima se obicno pokaze kozmetika koja je potrosena, i ide pravac u kantu za smece (smrc, smrc), i kratko misljenje o proizvodima. Nadam se da ce vam se svideti post.


Pocecu bez nekog odredjenog redosleda...

♥ Essence XXXL Shine Lip Gloss

O ovom malom cudu od sjaja sam napisala vec recenziju, fantastican je sjaj, jedan od najboljih koje sam u svom zivotu do sada probala (verujte mi na rec, prvi make-up proizvod koji sam uhvatila je upravo sjaj, pa znam "ponesto" o njima). Potroseni je u nijansi 05 Super Girl, i druzicemo se opet, jer cu ga definitivno kupiti ponovo. Potpunu recenziju mozete procitati ovde ---> Recenzija



♥ Avon Naturals Protecting Pomegranate Face Cream

Nisam bas strucnjak za preparativnu kozmetiku, ali ukratko, jako dobra krema. Imam normalnu/mesovitu kozu, koja je leti malo masnija na T-zoni, a zimi ume biti i suva. Ova krema mi je potpuno odgovarala jer je vise gel krema nego kako ja zovem te kreme "masna". Ali mi je hidrirala kozu bez toga da je ostavlja masnu. Potrosena je do zadnje kapi, a vec sam kupila novu.




♥ Oriflame Fat Lash Funky Mascara

Jako lepa maskara, nema puno toga da se kaze. Pigmentovana je, postojana, ne razmazuje se. Cetkica je, ne znam koji materijal, ali ja ih zovem silikonske cetkice, znate one tvrdje, bez vlakana? Na snizenjima se moze naci i za 199 dinara, ali vredi mnogo vise. Tekstura je malo tecnija, ali tako bolje dobre do svih trepavica. Uzela sam je po hvalospevima sestre, koja ima oko 4 ove rezervne.



♥ Fruttini Ginger and Passionfruit Body Lotion

Prilicno sam sigurna da ste svi upoznati sa ovim fruttini proizvodima, nema se sta reci. Koristila sam ih milion puta, a koristicu ih jos toliko, mislim dajte, jeste li ikada pomirisali njihove proizvode? Sama cinjenica da na sebi imaju markicu na kojoj pise da (nazalost) NIJE namenjeno za jelo, dovoljno govori o mirisu istih, a uz to lepo hidriraju kozu. Ako ih niste dosad probali, pravac trgovina!



♥ Essence Meet me @holografics.com Eyeliner

Eyeliner iz TE (Trend Edition) kolekcije, jako je bio lep i postojan, pigmentovan. Cetkica je bila super precizna, trazim neku lepu zamenu za ovaj eyeliner, pogotovo zbog prelepe elekricno plave boje. 



♥ Tommy Hilfiger "Tommy Girl" cologne

Super parfem, po meni bas pravi hit za prolece, ne umem ga drugacije opisati, ali floralni (cvetni) je tip cini mi se. Za moj ukus je bio malo jaci, ali u svakom slucaju je lep, ne ispari odmah ceo miris vec dugo traje. Iskreno jedva sam cekala da ga potrosim kako bih kupila neki novi, tako da vam javljam utiske.



♥ Balea Soft & Clear Matt Compact Powder

Jedan od omiljenih kamenih pudera (nijansa 02 Beige), jako nezan i postojan. Jako pristupacna cena, dostupan u DM drogerijama. Na slici izgleda praskast, ali u stvari sam ga ja izmrvila radi lakseg nanosenja sad pri kraju. Uz redovnu upotrebu trajao je oko godinu dana. Ima malo salicilne kiseline koja pomaze u borbi protiv mitisera i bubuljica, ne pravi neku ogromnu razliku, ali malo i pomaze. Antibakterijski je.




♥ Miss Sporty Be connected Liquid Eyeshadow

Moje prvo iskustvo sa tecnim senkama, naravno prijatno. Dobila sam je na pokolon od drugarice, i na prvi pogled mi je bila nekako jako cudna, ali sam je posle jako zavolela. Deo je Miss Sporty Be Connected linije u kojoj povezete svoja dva omiljena proizvoda, sjaj i senku, maskaru i eyeliner,... Bas je lepa, jaaako postojana, ali nazalost se malo previse brzo susi, tako da sam se morala pozdraviti sa njom.



Nadam se da vam se svideo ovaj Empties post, i ako biste voleli da vidite jos ovakvih, slobodno ostavite komentar ispod posta.

Sta se to ovih meseci naslo u vasoj kozmetickoj kanti, i kakvo je vase iskustvo sa tim proizvodima?

Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 коментара:

  1. Obozavam citati ovakve postove jer mi se cini da nekako najbolji se utisak stekne nakon trosenja. Super su stvarcice

    ReplyDelete
  2. Supeeeer!Sve pohvale za post!Moram da probam ovaj Balea puder,koliko kosta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, mislim da je cena 249 dinara, i za te pare se zaista jako jako isplati. Ja ga obozavam!

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥