NYX Love in Rio trio eyeshadow palette

Ovih dana sam posebno srecna, jer kozmetiku NYX konacno mozemo kupiti u Srbiji. Juce sam kupila prva dva, od verujem, mnogo, proizvoda, pa sam brze bolje zgrabila laptop da napisem recenziju. 
makeupandbeautyblog.com


Za slucaj da neko nije upucen, NYX kozmetika je jedan od vodecih brendova dekorativne kozmetike na Americkom, ali i svetskom trzistu. Vrhunskog kvaliteta, i pristojnih cena. Ako ne gresim, brend je iz Los Angelesa, nastao 1999. godine, dostupan u oko 40 zemalja sirom sveta.

Bez daljeg odlaganja, da krenemo.

Osnovne specifikacije proizvoda:

                                            Naziv: NYX Love in Rio eyeshadow palette
                                            Tip proizvoda: Paleta od 3 senke
                                            Kolicina: 3 g.
                                            Nijansa:Amazonian Babes
 Ovo je slatka, mala paleta, koja se sastoji od 3 senke, savrseno uskladjenih boja. Ja najcesce posezem za ovim nude nijansama, a ovaj put nikako nije bio izuzeak, jer... Pa pogledajte ove slike i zakljucite sami. Za svakoga ima ponesto.


Moja paleta se sastoji iz tri nude nijanse, od kojih su sve 3 sa blagim shimmerom: svetlucava bronza, bež, i tamno braon. Jako zahvalne, mogu se koristiti kako za dnevnu, tako i za vecernju sminku. Postojanost je super, nakon nekog vremena shimmer blago spadne, ali boja ostaje. Postoji mala, ali logicna razlika u postojanosti: najtamnija stoji najduze, a bež najmanje. Opet naglasavam, logicno.
makeupandbeautyblog.com




SWATCH prve nijanse

SWATCH druge nijanse

SWATCH trece nijansye

A ovo sto sam napisala vazi za nanosenje bez baze za senku. Sa bazom je druga prica: senka i posle celog dana izgleda, skoro kao da je tek naneta.
Senke dolaze u veoma lepim i prakticnim pakovanjima. Crna plasticna ambalaza pozamasnog kvaliteta, sa jako lepim i suptilnim detaljima. Ima prozirno prozorce pomocu kog lepo i jasno mozete videti nijanse. Na samom poklopcu, moj omiljeni detalj, na kopci za otvaranje, nalazi se dobro poznata NYX masnica. Kada otvorite paletu, ispod samih senki se nalazi prostor za aplikator koji se dobija uz paletu, jako zahvalan za koriscenje u hitnim slucajevima. Ja ih inace i ne koristim, ali ovaj me je iznenadio. Na poledjini mozete videti neke informacije poput sastava, nijanse, i tih stvarcica.



Oficijalni uvoznik NYX kozmetike za Srbiju je Aleksandar Cosmetics. Imaju svoje distributere/prodavnice sirom Srbije, a ako vas zanima konkretna informacija u vezi vaseg grada, to mozete pogledati na njihovom website-u.
Najbolja stvar, ako u svom gradu nemaju prodavnicu, sve proizvode mozete poruciti online, na sajtu:
Alexandar Cosmetics <----samo kliknite na naziv
Ne deru sa postarinom, standardna je, a placanje se vrsi pri preuzimanju paketa, tako da nema prevare. Sve cene proizvoda mozete videti na sajtu, NAKON registrovanja. Da vas ne mucim, ova paleta kosta 540 dinara, sto je za kvalitet, kolicinu, i brend jako pristuacno.

Share this:

,

CONVERSATION

12 коментара:

  1. Joj bas su lepe boje. Ja patim sto nisam jos otisla da i ja nesto kupim od Nyx-a, ali ko za inat od kad su stigli ja nemam ni dinara. Cekam platu i bolje dane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu :) Strpi se, bice oni tu jos duugo, nadam se. Verovatno je pravi problem sta PRVO kupiti, jer je sve stvarno super. Cene jesu pristupacne, ali je besparica tu. I ja sam morala malo pristedeti za ovo.

      Delete
  2. Kako je divna paleta, stvarno su uskladjene boje. HVALA puno za informacije o nyx sminci u srbiji, ja ne bih ni znala da je imamo! moram da nadjem ono rumenilo pinched

    ReplyDelete
  3. Prelepa paleta, ja bih uzela onu sa crnim

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥