August Favorites ♥ 2013

 Sa malim zakasnjenjem stize i moj post o ovomesecnim favoritima!




Dakle ovo su prozbodi koje sam najvise koristila u toku Avgusta, i koji su NARAVNO dospeli na moju listu favorita.
 

1. Maybelline The Rocket Volum' Express Maskara

Svaki komentar bio bi suvisan. Kupila sam je, pa, ne tako skoro, ali posto imam pozamasnu kolekciju maskara, mogu reci da sam ovu ponovo otkrila. Lep joj je pigment i tekstura, cetkica je jedna od najboljih koje sam koristila (Jet Glide). Sve u svemu, super maskara, cena sasvim korektna, mililitraža takodje. Ako niste probali do sada, pravac Lilly, DM,...


2. AVON Glimmerstick Diamonds Eyeliner

Jedan od mojih omiljenih avon proizvoda je upravo ovaj eyeliner, a evo i zasto. Pakovanje je jaako prakticno. Plasticno pakovanje na odvrtanje (retractable), kolicina proizvoda i vise nego dovoljna. Dolazi u velikom izboru boja, od mat, i metalik, pa do ovih svetlucavih. Iako ima sljokice, one nisu toliko primetne, ali daju neki poseban izgled ocima, i ne iritiraju ih. Tekstura je kao i kod svakog eyelinera u olovci, ni previse kremasta, ni previse čvrsta.


3. Balea Young Soft&Clear Mattierendes Kompaktni Puder

Vec ste procitale hvalospev o ovom divnom, i naglasavam, povoljnom (oko 250 din.) kamenom puderu u mom postu Empties Vol.1 tako da se necu ovde raspisati, ali ovo je jedan od najboljih koje sam probala, a koristim i Dior Diorskin Forever Compact. Matirajuci, sa malo Salicilne kiseline za ciscenje koze od bubuljica i koječega. Moja Topla Preporuka.


4. Garnier BB Miracle Skin Perfector ( Oily/Mixed skin, Medium)

Pa sta bih ja bez ove moje drage BB kreme. Celo leto sam je koristila i kupicu je opet. Jako, jako dobra BB krema, ne masna, nanosila sam je flat top cetkicom za Srednju/Visoku pokrivenost, i vlažnim sunđerčićem za slabu, dnevnu pokrivenost. Jedina, mala mana je malo jaci alkoholni miris ako je nanosite cetkicom, koji ispari posle 5 sekundi, ali ipak... da ne bude samo pohvala.


5. Essence 3D Eyeshadow (07 Irresistible Smokey Eye)

Ovo je bila jedna od onih srecnih nesreca. Nime, kada sam bila sa drugaricom u Lilly Parfimeriji, primetila sam ove nove senke, i naravno, odlucila da uzmem par boja u ruku (jer testera nije bilo) kako bih videla boje malo jasnije. Kako na Essence-ovom stalku nije bilo vise mesta, radnice su ove senke natrpale preko nekih drugih proizvoda u jednom bas uskom kontejneru (container (en.)= posudica) te je upravo ova koju vidite ispala na pod. Samo crni deo se razbio, ali ja sam morala da je kupim, iako je krivica bila njihova. U svakom slucaju obe senke su strava (sreća po njih), i jako su postojane i pigmentovane. Ja sam ih ovog meseca najvise koristila za obre eyeliner efekat, tako sto sam koristila vlažnu uglastu cetkicu.









6. Don Juan Watershine karmin (600? cini mi se)

Leto po meni nije leto bez koralno obejenih usana. I tacka. Ovaj Don Juan karmin me je jako prijatno iznenadio i teksturom i postojanošću. Da daje watershine, pa i ne baš, ali je ovaj ruž toliko dobar da mi i nije bitno sta obecava. Boja je pravi mix cigle/hladno crvene/breskve. Malo vise vuce ka narandžastim tonovima što ja volim kod koralnih boja, a vi na osovu slika procenite kako se vama dopada. Ah, da. Jos jedna stvar, cula sam da je super dupe Maybelline Vivid kraminu u nijansi Shocking Coral koje mi nazalost nemamo.





7.  Nivea Aqua Effect 2in1 Express Mleko za ciscenje lica i tonik

Cini mi se da sam dobro ovo prevela sa nemackog, jos sam pocetnik, ali boze moj. Kao sto vidite kosta 482 dinara u mojoj lokalnoj radnjici. Jasko dobro cisti sminku i lice, malo se oseca vise na alkohol, koji opet, ispari posle kratkog perioda, mada meni zasmeta pri ciscenju sminke oko nosa.
Iako je ovo super mleko, ostajem verna svojoj Božen cosmetics Wonder Glove rukavici u koju se kunem. Ako zelite ceo post o njoj, slobodno pisite komentare!


8. Fruttini Ginger & Passionfruit Body Lotion

Vec potrošen, ušao je u listu Avgustovskih favorita jer je u toku meseca Avgusta potrosen do kraja, a to daje onako čitav utisak o nekom proizvodu. Nesto vise mozete procitati i u postu Empties Vol.1. predivan miris, predivan losion, koža ga brzo upija, ima 200ml. Verujem da ste svi probali bas nesto iz Frutinijevog asortimana, a ako niste, pravac trgovina!


9. Garnier Ultra Nutritive Oleo Intese 3min. Hair mask

Jedan od moji HG proizvoda za kosu,  kupljena mozda 6. put, i bice kupljena opet. Ima 3 negujuca ulja: Maslinovo, Avokado i Shea puter + delove kajsijine kostice. Mozete je ostaviti na kosi 30 sekundi a mozete i 10 minuta, i vise. Ostavlja predivan sjaj, lako se rasčešljava, divno mirise, dugo traje,... Pise da je za ako suvu, ostru kosu, ja imam normalnu, i tanku, meni super deluje. Koriste je moja mama, sestra, i drugarice, i svima kome sam je preporucila je obnovila kosu od korena. Probajte je i procenite sami.






10. Cleanic Professional Tupferi

Poslednji favorit ovog meseca su ovi Cleanic Tupferi koje sam koristila u kombinaciji sa gore navedenim Niveinim mlekom. Imaju male 3D reljefne sare koje dobro pokupe sminku, nesto bolje od obicnih tupfera. Ne znam sad, koliko se to dobro vidi na slici ispod. Meni su savrseno odgovarali, ima ih u pakovanju dosta, nisu ni bili skupi, iskreno. Celog meseca su korisceni, i verovatno bih ih kupila ponovo.



To je bilo sve sto se tice mojih ovomesecnih favorita. Koji su bili vasi favoriti ovog meseca? Slobodno dajte vase preporuke u komentarima




Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

8 коментара:

  1. Nisam vidjela kod nas te Baleine pudere u kamenu (je li do mene ili jako liče na Manhattnove Clear Face?), ali definitivno ću idući put bolje da pogledam za svaki slučaj :D

    Avonovi kreoni su mi inače odlični (SuperShock na samom vrhu svih kreona ikada!), a čak je dobar i novi Kohl Eyeliner za koji nisam baš mislila da će biti. Ono što mi je najdraže kod ovih Glimmerstick je što se ne moraju šiljiti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledaj u DM-u malo pazljivije ili pitaj neku radnicu. Iskreno Manhattnov clear face nisam probala ali sam cula da je poprilicno slican.

      Za Super Shock sam cula sve najbolje, i definitivno cu ga isprobati. Mada cekam isprobavanje MAC-ovog eyelinera za sada.

      Hvala puuno na preporukama! :)

      Delete
  2. Nisam ništa od ovoga probala, ali sve rjeđe koristim mono/duo sjenila otkad sam isprobala MUA i Naked 2 paletu :) i to također preporučujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja takodje koristim palete najvise, ali nekada se u plati ne moze naci odgovarajuca nijansa, a tada posezem za ovim drugarima. :)

      Delete
  3. Potpuno se slazem za Garnier BB kremu, a tu Rocket maskaru nikako da probam, a sve je hvalite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago! I ja sam je kupila sam malim zakasnjenjem, ali se nisam pokajala. Zaista je super

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥