MAC Viva Glam Nicki II

Jeeeej, napokon sam kupila svoje prve MAC proizvode. Osecate li moje uzbudjenje? Da? Pa i ja!
I dalje sam u soku, jer mi je jako cudno da napokon imam nesto sto sam toliko dugo zelela.

Da ne duzim dalje svoja osecanja i razvezem do sutra o tome koliko sam srecna, odmah cu poceti recenziju. (Drage Blogokoleginice, nadam se da me bar vi razumete?) Naaravno, ubacicu jos po koji pobednicki usklik kroz ovaj post.


Cini mi se da je ovo prva recenzija nekog ruza za usne, i drago mi je da je u pitanju bas MAC.


Osnovne specifikacije proizvoda:

                                            Naziv: MAC Viva Glam Nicki II
                                            Tip proizvoda: Ruz za usne
                                            Kolicina: 3 g.
                                            Nijansa: Nicki II (Pastel Lavander Pink)


Pocecu od opisa same nijanse, ali pre nego sto to uradim, ubacicu i opis sa MAC-ovog oficijalnog sajta:

"Embrace Nicki's colourful style with her new limited-edition shade of VIVA GLAM Nicki 2. It's a vivid pastel lavender pink, with a subtle sexiness and satin finish, that's so Nicki. Nicki Minaj continues her reign as the hip-hop queen of M·A·C VIVA GLAM. The Lipstick-loving diva is back to serve up a delectable duo of Lipstick and Lipglass in an all-new shade of pastel lavender pink. Every cent of the selling price goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/AIDS. Limited Edition."



Sugar, spice, and everything nice! SASTOJCI

Dakle, nijansa je jako nezna, svetlo ljubicasta, pastel lavanda, "lilac", zovite je kako god vam je drago. I pomalo je, bicu iskrena "hard to pull of" (teska za nosenje), bar nekima. Sto se tice mene, uvek sam spremna za eksperimentisanje novim i atraktivnim bojama, sto je upravo slucaj sa ovim karminom.


Prosto odise tom Nicki Minaj energijom, i verovali ili ne, kada ga stavite, zaista vam da neku posebnu notu seksipila. Kada sam ga prvi put stavila, svi su me pitali koji je ruz u pitanju, i dobila pregrst pozitivnih komentara, tako da bih ja rekla da je moja misija uspela.





Finish, ili zavrsnica ovog karmina je:

AMPLIFIED CREAM | "Ultra-creamy.  Quietly shiny.  COLOUR-packed! Hi-res: hi-impact."
                                         "Ultra kremast. Poprilicno sjajan. Izuzetno pigmentovan."

Ovo je jedna od najomiljenijih MAC-ovih zavrsnica po misljenju mnogih, odmah nakon Satin zavrsnice.

Slazem se sa opisom u potpunosti, karmin je jaako kremast, i ima taj prelepi odsjaj, ne poput sjaja za usne, ali u najboljem mogucem smislu vezanom za karmin. Bez obzira na sjaj, pigment je tu. Boja koju vidite u "bulettu" (metak karmina) je boja koju dobijete na usnama.


Ruz je jako postojan, jedan od najboljih koje sam probala, izdrzao je par sati uz hranu, pice, i neprestano pricanje. Verujte mi da je par i sati uz ove moje aktivnosti rekord. PECAT ODOBRENJA. Jako lak, i prijatan za nanosenje, ne skuplja se u pregibima (minimalno), i hidrira ih.



Pakovanje je, paa, ako smem reci, SAVRSENO. Poput ostalih MAC ruzeva, jako lep zaobljeni poklopac, i standardni drzac. Crna, polu-matte zavrsnica, sa jako lepim, kako ih ja najcesce opisujem "kosmickim sjajem, i zvezdanom prasinom". Crvenim okvirom i logom, takodje, tipicnim za MAC.


Na dnu je markica sa podacima o nijansi, i proizvodnji "MADE IN CANADA" (hvala bogu, umesto made in P.R.C.)


Kada se poklopac skine, videcete crveni twist deo sa Nicki-nim potpisom. A sto se tice same kutije, kao i ruz, polu-matte zavrsnica, sa podacima poput sastojaka (slika je negde gore), nijansi, i ostalim tipicnim stvarima.


Cena ovog karmina je u Grckoj 18e, sto vam grubo dodje negde oko 1900 dinara ili malo vise. Kupljen je u MAC radnji u Solunu zajedno sa Nicki Minaj I karminom (recenzija uskoro).

Swatchevi sa Temptalie:





Ovako izgleda njegov Bullet, a ako imate jos pitanja, slobodno ih postavite u komentarima ispod. Za slucaj da sam nesto zaboravila.




Nadam se da vam se svideo moj post o (konacno) prvom MAC proizvodu. Uskoro sledi recenzija jos 2 MAC proizvoda "MAC VIVA GLAM NICKI I" i "MAC FACE AND BODY FOUNDATION 120ml.", koji biste post zeleli citati pre?

Share this:

,

CONVERSATION

22 коментара:

  1. Wow! divan ruz, jako ti zavidim!

    ReplyDelete
  2. Malo je skuplji ruz, ali cini mi se da vredi sve pare. Neobicna, ali dopadljiva boja, lavanda. Super post :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste, ali zaista vredi. Hvala, drago mi je da ti se svidja :)

      Delete
  3. jao ja osecam 100% tvoju radost i uzbudjenje!!! :D
    Izgleda predobro, imam njhiva dva karmina, i oba vrede svaki dinar. Jeste da su malo skuplji, ali bolje kupiti nesto malo skuplje pa koristiti neg 2-jefitna i stajat po šminkernici.. Definitivno ga kupujem uskoro, a sl bih volela recenziju puderaa.. Kisiiiić

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa, drago mi je da me vi razumete. Jesu malo skuplji, ali u poredjenju sa nekim drugim manje poznatijim brendovima, razlika u ceni i nije strasna. Potpuno se slazem sa tobom. Recenzija pudera ide uskoro :)

      Delete
  4. Verujem da si jako srecna zbog prvih Mac proizoda :) Super je! samo jedna kritika, toliko slika pakovanja a nigde swatch karmina, sto je po meni najvaznije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa to je upravo ono sto sam zaboravila! Hvala vam na opomeni, dodacu slike u toku dana. (swatchevi i izgled na usnama) Hvala jos jednom :)

      Delete
  5. Joj i ja sam bila tako srecna za svoja prva dva i jedina dva mac ruza do sad. A stoi nema neki swatch bar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno razumem! Uups, malo sam se zanela pisuci, da nisam okacila slike swatcheva i izgleda na usnama. Dopunicu post u toku dana :) P.S.: Ostavi mi link tvog posta (mac), uvek zaboravim procitati :)

      Delete
  6. I ja sam skoro kupila prvi mac ruz, moj je neki nude :)
    Tvoj ruzic je predivan :D

    ReplyDelete
  7. izgleda prelepo, ja cekam swatcheve do kraja dana onda :)

    ReplyDelete
  8. Wow potpuno neobicna nijansa, izgleda pomalo lavandasto. Na meni bi stajala bezveze jer sam pomalo svetlija...Mislim da je Niki I bolja za mene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste poprilicno drugacija :) Nikad se ne zna, ako budes bila u prilici isprobaj neku nijansu poput ove. I meni je Nicki I definitivni HG proizvod. Uskoro ide i njegova recenzija ♥

      Delete
  9. Predivan je, nadam se da cu i ja sebe uskoro obradovati mac stvarcicama. :)

    ReplyDelete
  10. koliko kosta i gde si ga kupila,ako smem da pitam..?prelep je nijansa je bas za moju boju koze :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da ste procitali ceo post do kraja nasli biste sve te informacije, ali u svakom slucaju kupljen je u MAC radnji u Solunu, i placen 18 evra. :)

      Delete
  11. Imam ovaj ruž i ne stoji mi pa ga sad prodajem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas steta sto ti se ne dopada :( Meni je bio potpuno otkrice, + ne smemo zanemariti cinjenicu da sav prihod ide u MAC AIDS fond.

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥