#New In ♥ (MAC, Seventeen, Rimmel, Prestige, Fashion Make-up, XL)

Evo konacno mog prvoh New In taga. Mislim da je bilo krajnje vreme, ali sta da vam kazem, obaveze ucine svoje.

Izdvojila sam neke od novih proizvoda koje sam u skorije vreme kupila (da ne bi post bio previse dug, jer ce ionako biti puno slika, a sve ostale proizvode cu predstaviti u recenzijama), ali odmah cu vam reci da sam vecinu ovih proizvoda kupila u inostranstvu, tako da... Znam kako vam je. Zaista se trudim, I trudicu se da predstavljam proizvode I viseg I nizeg cenovnog ranga, pretezno dostupne svima, ali sta da se radi. Tako se sada zadesilo, posto sam bila u Grckoj, grabila sam upravo neke stvari koje ovde nisam mogla pronaci. Ali ne ocajavajte, trudicu se da uspostavim taj balans.

Mada mislim da je I ovo dobra stvar, jer I ja sama volim citati o stvarcicam koje cesto ne mogu nabaviti tako lako, jer upravo pomocu tih recenzija (posto ne mogu probati testere) mogu dobiti neku generalnu sliku, I opste informacije o proizvodu.

Poenta posta nije hvaljenje, ili bilo sta tog tipa, jednostavno vas obavestavam koje novitete imam u svom make-up skladistu, preporucujem dobre, kritikujem lose,...

Nadam se da vas nije minula zelja za citanjem ovog posta nakon ovog zamornog uvoda. Uff. Razumite me, prvi mi je put da pisem ovaj New In tag pa sam htela na pocetku sve lepo da objasnim, da ne bi bilo zabune kasnije.



1. Xavier Laurent Lady Millionaire Parfumed Deodorant

Ovaj parfemisani dezodorans sam dobila na poklon od mame, I jako se prijatno iznenadila. Miris mu veoma podceca na parfem Lady Million (nisu se bas potrudili da sakriju slicnost niti mirisa, niti pakovanja I naziva), I veoma je postojan. Ne preporucujem da uz ovaj dezodorans prskate I parfem, osim ako to nije Lady Million by P.R. jer je miris zaista tesko NE primetiti, ovaj put u pozitivnom smislu.


2. MAC Face and Body Foundation 120ml.



Konacno u mom neseseru (tacnije u svojoj Mac kutiji, I Mac kesi gde ga jos drzim. Da, znam da je to cudno :) ) jedan od najhvaljenijih MAC proizvoda, njihov tecni puder za lice I telo, jako lagane teksture, na bazi vode. Nemam sem reci hvale nista drugo reci. Posto sam vas u proslom postu pitala da li zelite potpunu recenziju ovog pudera na blogu, a vi ste rekli DA, mislim da nema potrebe duziti pricu, jer ce se uskoro naci u recenziji.



3. SEVENTEEN Lipstic Special Sheer


 

 



I naravno Seventeen Lipstic Special Sheer. Nijansu bez boje, 312 sam kupila po drugi put, jer su je prestali uvoziti u mojoj parfimerijici, a za ovu 360 sam se odlucila na licu mesta. Ako zelite recenziju samo je zatrazite u komentarime, jer ja zelim pisati ono sto vi zelite citati. Ukljucila sam I swatcheve cisto da vam zagolicaju mastu do te moguce recenzije. Jako su kremasti I hidrantni, veoma lep izbor boja, miris, ali I cena. Kao sto vidite, vec poprilicno korisceni.




4. MAC Viva Glam Nicki I i II




Jos jedan novi clan porodice karmina. Osim karmina Viva Glam Nicki II, o kome sam vam vec pisala OVDE, kao pojacanje je dosao I moj favorit MAC Viva Glam Nicki I. Jedan od najlepsih I najboljih karmina ikada (bar do sada!) je upravo ovaj ruz, kome moja drugarica tepa "Beba" jer se ne odvajam od njega. Vi me razumete, jel da? U svakom slucaju, detaljna recenzija ce biti na blogu jer ste je vi trazili, pa cete tamo procitati SVE sto treba znati, I videti jos slika.




5. Rimmel Hide the Blemish Concealer


Ovaj Rimmel korektor kupila sam po drugi put, sto bi znacilo da sam zadovoljna. Jako je lep I kremast, ali ne previse. Tekstura je definitivno "on point", ali posto je moje lice naprasno odlucilo da ima masnu T-zonu, u toku dana ga moram malo popraviti na nekim mestima, ali sve u svemu je super. Nije me bas odusevio, ali za neko svakodnevno koriscenje je svakako ok.


6. Prestige Lightshine Lipgloss




Iz lepe I suncane grcke stize nam I ovaj predivni PRESTIGE Lightshine sjaj za usne, u ovoj "To cool for school" boji. Jako guste teksture, ujedno ne lepljive, potpuno me je osvojio. Cetkica je sa dlacicama, sto je jos jedan + od mene, jer ih iz nekog razloga obozavam. Predivan je, predivan, predivan. JAKO je pigmentovan, tako da bi se mogao nazvati I tecnim ruzem ako mene pitate.



7. Fashion Make Up Lip Liner




Ponovo jedan specijalitet iz Grcke na meniju. Brend za koji sam prvi put cula Fashion Make Up. U istoj parfimeriji gde su kupljeni I Seventeen ruzevi ove olovke su bile na popustu pa sam nakon isprobavanja testera shvatila da su jako dobre, I da cu isprobati jednu. Nisam se pokajala, jako je lepa tektura, ali boja je ipak najbolji adut ove olovke. YLOB (Your Lips Only Better), je pravi opis, neka prljava ruzicasta sa primesama ljubicaste. Jako mi se svidja, I zao mi je sto nisam kupila dve.






Nadam se da vam se svideo ovaj post. Ako zelite da vidite jos ovakvih, slobodno to recite u komentarima ispod posta.

KOJE STE VI PROIZVODE U POSLEDNJE VREME KUPILI? DA LI SU VAM SE SVIDELI? OSTAVITE SVOJE PREPORUKE I KRITIKE U KOMENTARIMA!

Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

12 коментара:

  1. Viva Nicki <3 <3 <3
    Obožavam ga, mislim da je to jedni ruž o kojem sam pisala recenziju na blogu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viva glam je i moj prvi ruz na recenziji! ♥ Potpuno te razumem

      Delete
  2. Odličan šoping! :D jako mi se sviđa ova olovka za usne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Mell! I meni isto, bas mi je zao sto nisam uzela dve. :/

      Delete
  3. Prelepo iygleda sjaj, stvarno na slici deluje kao ruz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo misljenje, zaista je pigmentovan :) Hvala ti sto citas

      Delete
  4. Divni noviteti, i meni MAC na spisku. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Jecka! Super, nadam se da ce ti se zelje ostvariti. :)

      Delete
  5. Ima i u Beogradu da se kupi Fashion Make up :) Nisam sigurna kako se zove parfimerija, ali nalazi se u Decanskoj, malo iznad Nusiceve. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na informaciji sto si prenela! Moracu kupiti jos jednu ovu olovku, fenomenalna je. Preporucujem je svima ♥ xoxo

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥