Septembarski i Oktobarski Favoriti ♥

Nakon sto sam shvatila da sam ovim proizvodima odusevljena, I da cu ih koristiti kroz ceo Septembar, ali I mesec Oktobar, resila sam da uradim dvomesecne favorite. U mom prvom postu koji ste mogli procitati u Avgustu, izjasnili ste se da volite citati postove ovog tipa, pa cu od sada redovno kaciti Favorites postove.


Da ne duzimo dalje pricu, odmah cu krenuti sa favoritima koje sam ovog meseca najvise I najradije koristila :) Ne zaboravite da mi u komentarima kazete koji su vasi Favoriti, jer me jako zanimaju vasi predlozi I misljenja ♥



Na ovoj slici mozete videti (s leva na desno): Classics Lipstick 201, Maybelline The Rocket Volum' Express, I Rimmel Hide The Blemish korektor u nijansi 103 Soft Honey.


1. Classics Lipstick (nijansa 101)

Jedna Predivna Nude nijansa koja vas ne cini ispranim, I bolesnim. Ne znam za vas, ali po meni je ovo savrseno vreme za ovakve lepe nijansice. Nije skup, jako je pristupacan, I za te pare dobar. Jedino mi smeta sto je malo vise kremast, pa se moze malko razdvojiti na usnama, ali nista strasno. Ima miris koji me jako podseca na Bekutan kremu.

2. Maybelline The Rocket Volum' Express

Maskara o kojoj je pisano puno hvalospeva po blogovima, casopisa,... Mislim da ne treba reci nista vise. Pisala sam o njoj u postu August Favorites ( KLIK! ). Divna mascara, divno pakovanje, ma sve je super u vezi nje. Ako niste do sada, probajte je, I uverite se sami. :)



3. Rimmel Hide The Blemish Concealer (103 Soft Honey)

O ovom malom spasiocu sam vam pisala u postu New In, pa ako zelite znati nesto vise o njemu skocite do tog posta, klik OVDE. Koristila sam ga gotovo svaki dan, preporucen je od strane moje mame, I nisam se pokajala, fantastican je.

4. MAC Face and Body Foundation (C3)


O ovom "malom" cudu od pudera sam vam takodje pisala u postu New In, a uskoro sledi I njegova potpuna recenzija. Iako ima nisku pokrivnu moc, ujednacava ten kao magija, I daje taj prelepi dewy finish. Bila sam u nedoumici da li da ga kupim, a moja draga blogokoleginica MakeUp-Ninja mi je svojim hvalospevom ubila sve sumnje. Hvala ti jos jednom Petra ♥


5. H and M Makeup Sponge

Jako lepe I povoljne sundjercice za sminkanje kakve sam oduvek zelela, nasla sam u H and M-u za 2.95 evra! Ima ih osam, I sigurno cu ih dobro iskoristiti. Koristim ih za tecni puder, kao I za tecni korektor, tako sto ga savijem na uglovima, I dobijem jedno prelepo mekano jastuce. Predivni su, I zaista ih jako cesto koristim.



6. ECO-TOOLS Angled brush

Iako sam na pocetku koristila ovu cetkicu samo za eyelinere, sada sam otkrila popunjavanje svojih vec dovoljno gustih obrva za taj Cara Delevingne look, koji svi obozavamo, a po preporuci prijateljica I nekih profi sminkera. Bila je deo mog 6 piece Bamboo seta koji takodje jako koristim, pa ako zelite njegovu recenziju, samo  trazite u komentarima.



7. Tamno braon senka za popunjavanje obrva

Iako je ovo zapravo deo H and M palate od 32 senke, ja je zbog nijanse koristim za popunjavanje obrva, gore pomenutom cetkicom. Jednostavno je bas prava nijansa, mat tamna braon, cak I malo svetlija od mojih obrva, jer ja imam tamno tamno braon/ asfalt crne obrve. posluzile su svrsi, I otkrila sam jos jednu njihovu namenu. Pa hajde, ko ne voli 2 u 1?!




8. Ruby Rose All in 1 Cosmetic Pencil (27 Gold Beam)

Znate ono kad se zakacite za neki proizvod I koristite ga bukvalno svaki dan? E pa to je bio slucaj sa ovom olovkom. Ponovo sam je otkrila kopajuci po neseseru (znate vec kako to ide), I od tada je ne ispustam. Povoljnija verzija Maybelline Color Tatoo senki (post o jednoj OVDE), samo sto su malo kremastije, I malo se skupljaju na pregibima, sto nije strasno, jer uvek mozete staviti bazu za senku da sve to lepo zacementira.



9. Fashion Make-Up Lip Liner (no. 19 - Violine)

O ovoj olovci je bilo reci u postu #NewIN ( KLIK ). Jako lepa olovcica, koristim je staaalno, otkako sam je kupila. Predivna, univerzalna nijansa, YLOB. Jako povoljna i korisna, mozete je koristiti i bez ruza jer ne isusuje usne uopste. O-bo-za-vam je! Konkurent je stalnom stanovniku mog nesesera L'oreal Heather Rose olovci.

+Nasa draga LeClaire sa bloga Pudrijerica (KLIK, KLIK) me je obavestila da je Fashion Make-Up dostupna u Srbiji, sto ja nisam znala, pa joj sada jos jednom zahvaljujem. Napisala je:

Ima i u Beogradu da se kupi Fashion Make up :) Nisam sigurna kako se zove parfimerija, ali nalazi se u Decanskoj, malo iznad Nusiceve. :)





KOJI SU VASI FAVORITI OVOG MESECA? KAKO VAM SE SVIDJAJU MOJI? DAJTE SVOJE PREDLOGE U KOMENTARIMA!

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

15 коментара:

  1. Meni je od pudera definitivno favorit max factor 3in1...Savrseno pokrije sve sto ne treba da se vidi i ne iritira mi kozu iako mi se cini da je jedan od "tezih"

    Maskaru nemam jednu neho kombinujem dve a u opticaju su ROCKET, BLACK DRAMMA i essence get big lashes

    I karmin koji ne skidam sa usana, bukvalno je http://www.wholesalediscountcosmetics.com/prophoto/201111919646.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno? Moram ga probati onda. I ja najcesce kombinujem maskare, a planiram da uradim jedan citav post o tome, jer je to kod mene citava nauka! Imam 12 maskara, te mu bude i tesko da se odlucim samo za jednu :/

      Auuu, ovaj Mac je fantazija, cini mi se savrseniiim ♥ xo

      Delete
    2. Ja sam ga ovde nasla :) https://m.facebook.com/media/set/?set=a.544796058938609.1073741884.530970960321119&type=1&__user=100004729326355

      Delete
  2. Divni favoriti,posebno MAC pudercic ;)

    ReplyDelete
  3. super su ti favoriti, obožavam ovaj ecotools kistić :)

    ReplyDelete
  4. Odličan izbor favorita! :D Nemamo ništa zajedničko ali mislim da mi je vrijeme da probam ovu maskaru! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, pa naravno. Ukusi su razliciti, a ovu maskaru definitivno preporucujem Mell ♥

      Delete
  5. m.a.c face&body je jedan od najboljih pudera na planeti,mislim da ima savrsenu prekrivenost koja odgovara vecini ljudi ,a izgleda savrseno i prirodno,super je sto si ga kupila ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apsolutno se slazem! Jako sam se dvoumila izmedju face and body I studio fix pudera, pa sam se na kraju ipak odlucila za ovaj, uz malu pomoc mac konsultanta ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥