"Just" by Just Cavalli

Razmisljala sam se da li da uradim i prvu recenziju parfema na svom blogu, i nakon kraceg razmatranja shvatila sam da bi trebalo to da uradim jer i sama volim citati ovakve postove. Medjutim, odmah na pocetku naglasavam staro i dobro pravilo, a to je da su svi ukusi razliciti, kao i to da ono sto odgovara meni, mozda vama nece, sto je posebno bitno kod parfema. Kao sto znate, parfemi mogu razlicito mirisati na razlicitim osobama, zbog raznoraznih faktora (da ne smaram sad).


Moj izbor je u poslednjoj kupovini pao na Cerutti 1881, i Just by Just Cavalli. U ovom postu ce biti predstavljen Cavalli parfem, a ako budete zeleli i recenziju Cerutti-ja, slobodno ostavite komentar.



Ovaj post ce se mahom sastojati od slika, opisa pakovanja, i tih stvari, jer je opise mirisa tesko dati verodostojno, ali ja cu dati sve od sebe.

Sto se tice OSNOVNIH SPECIFIKACIJA PROIZVODA, ovo je (kao sto vidite) parfem, naziv je "Just" by Just Cavalli, a kolicina mog parfema je 30 ml. ( Inace dostupan je u izdanju od 30, 50 i 75 ml. kao i bodi losionom od 150 ml.)



Pocecu od opisa pakovanja jer je doslovce bozanstveno! Ma hajde, dajte mi malo zlatne, roze i animal printa, i ja cu biti srecna. Dolazi u standardnom kartonskom pakovanju, malo boljeg kvaliteta, jer zaista ima, tu zlatnu (Mozete-Se-Ogledati-U-Njoj) boju, mali dodir roze boje, sa predivnim Cavalli-tipicnim zmijskim printom i reljefnom gravurom.




Na ove dve slike mozete procitati sastav parfema, za slucaj nekih alergija ili bilo kakvih netolerancija na sastojke. Ja licno nisam pronasla nijednu manu u tom smislu.





Evo jos malo slicica tog bozanstvenog pakovanja. Zasto malo ne zastanemo da cenimo ovo remek delo?


Interesantna stvar je to sto je ovo zapravo Eau De Toilette, odnosno toaletna voda. A ja mogu odgovorno tvrditi da je u pitanju parfem. Kako drugacije mozete opisati fenomen da kada sutra ujutru, nakon sinocnog tusiranja, ustanete iz kreveta i jos uvek mirisete na parfem? To je otprilike moj test trajnosti. Kao sto rekoh, bez problema stoji ceo dan, a bogami u mom slucaju dan i po. 5+ za postojanost.








Znam da sam dosadna, ali kako odoleti ovom pakovanju? Roze unutrasnjost? Stvarno?




Evo kako sama bocica izgleda. Do sada ste shvatili da mi je pakovanje savrseno, tako da cu preskociti taj deo opisivanja. Parfem je izasao u Februaru 2013. tako da je relativno nov. Ja sam ga kupila u Sephori kada je bio neki happy hour za VIB Rouge i ostale Beauty Insidere od citavih 20%.!!!  Ko to ne bi iskoristio? Placen je oko 3000+, znaci nesto vise, ali nisam sigurna.



Nivo parfema mozete videti lako kroz ovaj metalni Just znak (metalni, a ne plasticni, 5+ za kvalitet, wow) sto mi se jako svidja. Ne volim ono kad vam mazu oci nekim tamo zamagljenim i neprovidnim pakovanjima.




Kazu da su gornje note ovog parfema kapi nerolija (neutralni), srednje note (srce parfema) su beli tijarini cvetovi, a bazu cini palisanderovo drvo. (palisander, rosewood). Po meni jako zenstven i mocan miris, a opet jako pogodan i za dan i za vece #YES! Tako da bih ga svima toplo preporucila.



Ako ste u prilici, isprobajte tester, jer je parfem odlican. Dobija 5 i za pakovanje i za trajnost, i za mirisnu notu, i za cenu, i sve ostalo. Da li ste ga ikad probale? Kako se vama dopao?




Oh my, oh my? Pa da li je moguce da sam dobila u Sephori testere nekih konkretnih stvari? Da, dobro ste cule. Svi se stalno zalimo, ukljucujuci i mene, povodom ne-dobijanja dovoljno testera uz kupovinu (jednom prilikom sam potrosila 500e na jedan jedini Haul u nasoj sephori i dobila par uzoraka parfema na listicima, a ne u bocici?). Ovo je pravi preokret. Molim vas za jedan aplauz srpskoj Sephori koja se setila da nama i nesto da na test.

U pitanju su Age Defy moisture cream (SPF 15 Sunscreen) i Age Defy night moisture cream kreme za lice. Protiv starenja koze i stetnih dejstava usled spoljasnjih uticaja, i hidrataciju. Po 2 ml. obe, znaci 4ml. ukupno, sasvim dovoljno za gradjenje misljenja. Ako zelite poseban review samo trazite. 






Share this:

, , , ,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Replies
    1. I ja! Pored Diorovog Addict-a, I Chanel Mademoiselle on spade u najbolje

      Delete
  2. Jaoo Cerruti1881 je moj miljenik <3

    ReplyDelete
  3. Nema ga u Vranju :( Znas li mozda gde bih mogla da ga narucim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bih mogla da ti garantujem, jedino ako neko blizak tebi moze da ga kupi u Beogradu, posto znam da tamo sigurno ima. Ja ne podnosim kopije, i ne bih da te navedem, to jest, ne preporucujem da kupis od nekoga sa strane, ko za cime se sve bave :///

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥