Sweater Weather Tag!




Ženske haljine
Abaya


Jedino sto volim u vezi jeseni su novi modni i beauty trendovi koji se iz veselih, raznobojnih letnjih, najednom transformisu u jako smele i inovativne. Neki od vas su verovatno culi za sweater weather tag, a ako niste, procitajte ceo post.

Kroz ovaj post cete me i malo bolje upoznati, jer nisam do sada radila mnogo postova ovog tipa, ujedno, ovo ce biti i prvi post u koji sam ja stavila svoje slike (red bi bio), zbog meni nepoznatog razloga.

Dakle... Ovo sam ja ♥






Pitanje 1: Omiljeni miris svece?


Posto sam te mirisne svece otkrila pre samo godinu ili dve dana, nisam bas toliko upoznata sa svim mirisima i vrstama, ali znam sta mi se svidja kada pomirisem. Do sada mi se definitivno dopadaju svece poput Glade-ove svece sa vanilom i mahagonijevim drvetom, i kasmirom (tako nesto, nisam sigurna, bele je boje), kao i njihova LE Winter Berries sveca koja obasja celu kucu svojim mirisom (Da, izgleda da jesam rekla obasjava mirisom, word-play).


Pitanje 2: Kafa, Caj, ili Topla Cokolada?


E sad, ovde nije bilo dvoumljenja. TOPLA COKOLADA! Posto sam ja inace poznata kao veeliki ljubitelj svih cokoladnih proizvoda, ako pomesate cokloladu, i to toplu, i to jos sa nekim dodacima poput lesnika, ili plazme? To ne moze biti bolje. Ali ruku na srce, zimi pijem sva 3 od navedenog, svakodnevno. 


Pitanje 3: Najlepse jesenje secanje?


Zaista ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje, jednostavno me nista ne asocira na to. Mozda upravo to pijuckanje kafe i tople cokolade sa drugaricama. Ako se setim necega, bice dopune, ali zbog mog manjka kreativnosti u komentarima mi napisite SVOJE NAJLEPSE JESENJE SECANJE.


Pitanje 4: Koji jesenji trend preferiram, winged ajlajner ili smele usne?


Mislim da ne mogu odgovoriti ni na ovo pitanje zbog toga sto je winged ajlajner moj potpis svakom vecernjem sminkanju, i zaista ga se ne bih odrekla ni po cenu zivota. To je nesto sto najvise volim, i sto mi jako dobro stoji (na moje zelene ukosene oci), pa tako bar kazu. A jesen upravo i volim, i iscekujem zbog tog trenda smelih usana, narocito boju vina, burgundy,...


Pitanje 5: Sta zelim da budem za Halloween? 


Posto ovaj praznik ne slavimo, ostavicu samo svoju zelju za Halloween prerusavanje. Neytiri iz Avatara, ili na primer Pia Mia. 


Pitanje 6: Kape ili salovi?


Kod mene to obicno ne ide jedno bez drugog, i obicno ih kupujem u kompletu. Imam seriju prehlada koja krece od Septembra pa traje do kraja zime skoro svake godine, tako da preduzimam sve mere zastite. 


Pitanje 7: Najvise noseni dzemper? 


Morala bih reci Moj Pullit ili LTB dzemper. Pullit je u neutralnoj boji sa zlatnim krstom po sredini, asmetricnog kroja, a LTB je na sniranje, crvene boje, vuneni, i jako jako topao. Ah da, ne smem zaboraviti ni svoj Zara sivi dzemper otvorenog tipa, kao ni C and A crni dzemper sa pandom! Jeej




Pitanje 8: Omiljeni jesenji lak za nokte?


Essence metalik zlatni lak za nokte iz kolekcije Twilight, kao i svaki lak u zagasito crvenoj, vino boji, i zagasitoj nude nijansi. O da, i krec beli. Ima puno takvih iz Essie kolekcije.



Pitanje 9: Uske farmerke ili helanke?


Bez sumnje uske farmerke, jer helanke ne nosim nigde osim po kuci. Jaako sam vitka (lil mrsava jel' te), tako da mislim da helanke nisu bas pravi izbor za mene. Dok skinny jeans nosim svakog dana, jer su mi jako udobne, i idu uz sve.




Pitanje 10: Cizme (bilo kakve) ili UGG cizme?


Pa sad, volim i jedne i druge, mada se cesce okrecem ovim klasicnim cizmama, jer su mi prakticnije, dok su na drugu stranu UGG-sice super za brzo obuvanje, jako su tople, i mogu biti jako udobne. Ne znam, mozda ipak ove klasicne?


To su bili moji odgovori na sva Sweater Weather Tag pitanja (postoji vise verzija ovih pitanja, tako da sam ja odabrala ova), nadam se da su vam se svidela, i da ste me upoznale malo bolje. Kad smo vec kod toga, sada cu prvi put na blog okaciti svoju sliku, zbog meni nepoznatog razloga, tako da...eto.

Takodje, zelim da tagujem VAS da uradite upravo ovaj Sweater Weather tag na svom blogu ili u komentarima ispod! ♥



Share this:

, ,

CONVERSATION

8 коментара:

  1. Odličan tag, budem ga odradila već ovaj tjedan :D

    ReplyDelete
  2. Koliko mi licis na Caru Delevingne, samo kao brineta! Sad uporedjujem slucajno ovu njenu fotku koju si stavila, i tvoju, to nije normalno koliko licite u faci. Pre pre prelepa si, uvek stavljaj svoje slike!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa hvalaaa. Najlepsi kompliment koji sam ikada dobila! To mi i drugarice pricaju nekad. Hvala ti puno puno puno ♥

      Delete
  3. Ajme meni, kakva si lepotica! Stavljaj od sada u recenzijama i svoje slike, divna si. A oci tek kakve imas :( Samo mogu pozeleti takve zelene mackaste

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥