Miss Sporty Perfect Colour Lispticks (Recenzija i Swatchevi 5 nijansi)

Doslo je vreme za recenziju ovih divnih ruzeva! Prolece je stiglo, i ove boje su tako vesele da sam ovo krenula da pisem cim sam ustala. U nekoliko navrata sam vec pisala o njima, tacnije njemu, cuvenom broju 9, tako da cu recenziju ovaj put malo skratiti, ali nista nece izostati.





Za svrhe recenzije dobila sam ovih 5 nijansi i to su boje (s leva na desno): 059 High Red, 058 Malaga, 022 BB Nude, 174 Seduction, i naravno 009 Innocence





059 High Red je jedna prelepa hladna crvena boja, neki bi rekli bordo, ali bih ja pre rekla jaka crvena sa izrazito plavim pod-tonom. Jako pigmentovan.

058 Malaga je definicija drecavo crvene boje. Za razliku od svoje prethodnice, ovo je toplija crvena sa nekim, narandzastijim pod-tonom. Jako pigmentovan.





022 BB Nude je prava neutralna, nude nijansa, malo hladnija, doduse. Jako lepa boja koju ja volim nositi i uz nezno rozi sjaj. Odlicno pigmentovana.

174 Seduction je jako teska boja za opisati. To je u sustini braon, ali, ima neke primese plave, ljubicaste i crvene, pa na razlicitoj svetlosti moze imati drugaciji odsjaj. Jedina od ovih 5 nijansi koja NIJE mat, i pod mat mislim da je bez sljokica. Ima sitne, neprimetne sedefaste sljokice koje na usnama ne vidite i ne osecate.
Odlicno pigmentovana boja.

009 Innocence je najlepsa nezno roze boja ikada. Koristim je jos od mojih pocetaka sminkanja, sada je vec 3-4 pakovanja promenila. Divna boja za svaki pod-ton i ton kože. Kada je koristite u kombinaciji sa sjajem, usne izgledaju malo punije.



SWATCHEVI



Malaga, High Red, BB Nude, Seduction i Innocence




Ruzevi su jako lepe i prijatne teksture, i imaju osvežavajući miris lubenice. Poput Miss Sporty Dr. Balm balzama za usne. Relativno su postojani, ali naravno, ovi crveni ostaju na usnama duze od ovih nežnijih.
Kremasti su ali ne previse, taman onoliko koliko treba. Ja bih lično volela da su malo gušći, poput onih prvih izdanja ovog ruža, i to bi možda bila jedina ''zamerka'', no bože moj.

Najviše me je iznenadila pigmentovanost ruževa, koja je i više nego dobra. Koštaju otprilike oko 270 dinara, i za tu cenu je smešno kako dobar proizvod dobijete. Možete ih pronaći u DM-u i u mnogim lokalnim parfimerijama i srdačno vam preporučujem da ih probate jer ćete biti veoma prijatno iznenađeni.


Napomena, ove ruževe sam dobila na testiranje i recenziju u tester obliku, što znači da originalno pakovanje ruža ne izgleda ovako. Činjenica da sam ih dobila od uvoznika ne menja objektivnost recenzije


KAKO VAM SE DOPADAJU OVI RUŽEVI, I DA LI STE IH IKADA PROBALE?

Share this:

,

CONVERSATION

7 коментара:

  1. Imam broj 009 i predivan je. Volela bih da probam i ovu Nude nijansu.

    ReplyDelete
  2. Nisam ih probala ali me je Innocence odusevila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlican je ruz, a uz to i povoljan, probaj ga ♥

      Delete
  3. Nisam ih koristila, ali izgledaju super :)

    ReplyDelete
  4. Probala i super su crvene boje i kvalitet, imam 057 divnu crvenu nijansu. Gde mozemo da ih kupimo, u DM u ih odavno nema

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥