Avon True Color Quad "Berry Love"














This post is also available in English 
HERE

Posto sam je ishvalila u par navrata nisam htela da pisem posebnu recenziju ove palete, ali mi se toliko svidela da sam joj morala ukazati to postovanje.





Pakovanje

Senke dolaze u plasticnom crnom pakovanju, koje je spakovano u crnu kutijicu na kojoj se nalaze sve potrebne informacije. Pakovanje izgleda elegantno i donekle skupo, a jedina mana mu je to sto ostaju otisci i ogrebotine vidljivi, pa iz tog razloga senke cuvam u originalnoj kutiji. Ako vam do toga nije stalo, onda super, a ako vam kao meni pakovanje dosta znaci, samo ga posle upotrebe protrljajte majicom ili peskiricem i bice kao novo. Lako se otvara i zatvara, i nakon mesec i po dana se i dalje čuje glasno i jasno klik. Imaju ogledalo pristojne velicine, i dolaze sa aplikatorom koji ja rado koristim jer je izuzetnog kvaliteta, a imate dva razlicita oblika sundjera, pa mu je i to dodatna prednost. Kao sto rekoh, cesto ga koristim.












Nijanse, Pigmentacija, Swatchevi

U svakoj paleti se nalaze 4 senke, koje su po mom misljenju u odlicnoj harmoniji sto je jedan veliki plus ovih paleta. Moja kombinacija se zove "Berry Love" sto je jako prikladan naziv.


Slikano u hladu (jako realne boje)


Prva nijansa:

šimerasta svetlo bež. Super pigmentovana za razliku od vecine svetlih senki generalno. Šimer nije krupan, već fino mleven. Primetila sam da je veoma malo kredasta, ali u isti mah i svilenkasta, tako da se ne žalim. Odlična senka za highlight

Druga nijansa:

Šimerasta baby roze sa fino mlevenim šimerom (poput prve nijanse), tekstura je jako slicna prvoj nijansi. Odlicno pigmentovana, ponavljam, jako neobicno za svetle nijanse.

Treća nijansa:

Hladna, metalik bronzana senka, koja me po kvalitetu podseća na najskuplje senke HE brendova. Izuzetno svilenkasta, ekstremno pigmentovana i postojana. Nisam primetila ni trušenje niti kredastu teksturu. Ima metalik, a ne šimerast finiš što me je oduševilo.

Četvrta nijansa:

Zagasita boja šljive sa malo braon tonova, čiste mat završnice. Opet odlično pigmentovana, minimalno se trusi, i stvarno je postojana. (imajte na umu da je na većini slika ispala malo svetlija nego u prirodi)





Direktna sunčeva svetlost



Evo nekih nijansi izbliza (primećujete li kako je na ovoj slici četvrta, najtamnija nijansa tamnija nego na ostalim slikama?):





 A evo i swatcheva:


Nijansa 1

Nijansa 2

Nijansa 3

Nijansa 4


Swatchevi bez baze

Na sunčevoj svetlosti



U hladu

Swatchevi sa bazom (kao što vidite, i nema velike razlike)


SWATCHEVI: Levo- Bez baze :  Desno- Sa bazom

Cena, Dostupnost

Cena ovih senki varira od kataloga do kataloga, ali ako uhvatite popust mozete ih, kao ja, kupiti za cenu od oko 500-600 dinara što je u odnosu na kvalitet jako povoljno i pristupacno. Mana je kataloška prodaja, jer neke osobe nemaju blizu sebe Avon Damu. Mada, danas ih je lako naci, preko facebook-a, putem prijatelja,...




KAKO SE VAMA DOPADAJU AVON SENKE? IMATE LI NEKU PREPORUKU?

NADAM STE DA STE UŽIVALI U RECENZIJI! ♥

Share this:

,

CONVERSATION

20 коментара:

  1. Baš je lepa paletica. Dosta je i pigmentovana, nisam očekivala da će biti toliko. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divna je, ja sam se baš pozitivno iznenadila ♥

      Delete
  2. Vrlo zanimljivo, imam jednu njihovu cetvorobojnu senku u nijansi "Mocha latte" i jednu dvobojnu , ne mogu se setiti nijanse,u pitanju je ljubicasta i nekakva prljavo roze. Kao i ti, vrlo sam zadovoljna! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao ja želim Mocha Latte već dugo, ona mi je wish listi! Znam tačno na koje dvobojne mislis :) Baš mi je drago da delimo mišljenje ♥

      Delete
    2. Mene odusevljava kombinacija boja u ovoj paleti... Tako su divne♥

      Delete
  3. True Colour senke su najbolje koje sam ikad probala... I nikako da pišem o njima, moraću da se bacim na posao :) Berry Love imam, toliko sam je želela, kupila je, onda je nisam maltene ni namazala... Mocha Latte iz iste kolekcije su zakon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sta cekas? Pisii ♥ A to je vec zlocin, koristi je kad god mozes boje se za svako doba godine. Mocha Latte mi je na wl, a odlicna je i za obrve

      Delete
  4. Krasna mi je kombinacija nijansi u ovoj paletici moram priznati! Ja bih voljela da su malčice pigmentiranije..što ću, Sleek i Urban decay su me razmazili :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, boje su stvarno u harmoniji. Ali moras priznati da su sa ovim true color paletama pogodili, mislim pigmentacija je znatno bolja nego pre, i od vecine drugstore brendova ♥ Jao srecnice, ja UD jurim dugo, i nisam nigde mogla da nadjem, a putem interneta ne dolazi u obzir. Verovala ili ne ni Sleek nisam probala, sta preporucujes od senki?

      Delete
  5. I ja imam cuvenu Mocha Latte,i odlicna je! A sad mi se svidja i ova tvoja paleta. Jelena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ubicete me ovde, znaci moram vec sutra da je narucim. Probala sam je dosta puta ali je nemam ja vec sve drugarice. Odlicna je i za popunjavanje obrva. Ako si u prilici probaj ovu, kad ugrabis na snizenju ♥

      Delete
  6. Zeza me bloger za objavljivanjem komentara. :(((
    Imam više ovih paletica, ljubičastu senke inače ne volim, tako da ovu ne bih uzimala, ali verujem da je jednako kvalitetna. :)
    Dobar post. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao ja ljubicaste obozavam, mozda jer imam zelene oci :) Mnogo ti hvala ♥

      Delete
  7. Boje deluju divno, pogotovo ta najtamnija!

    ReplyDelete
  8. Lepo objasnjeno sve:) Ja imam ove senke u Stone Taupes nijansi i meni je savrsena po svim tackama(pigmentacija,blendanje,trajnost),nemam ama bas nijednu zamerku,dakle delim tvoje misljenje da su ove senke odlicne:) Kristina

    ReplyDelete
  9. Koja je po tvom misljenju bolja, ova ili NYX Love in Rio? :) Bas se dvoumim koju da uzmem. Milkica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako su ti dostupne uzmi Avonove jer imaju jednu senku više ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥