NIVEA New In

Danas je zvanično počeo rođendanski mesec, i kao što sam obećala, redovni postovi su na blogu. Danas vam predstavljam neke nove Nivea proizvode koje obožavam, a ako želite videti zašto, nastavite čitati...








Evo ih na okupu! Danas čitate o:

  • In-Shower Body Milk Cocoa & Milk
  • In-Shower Refreshing After Sun Losionu
  • Firming Body Losionu
  • Powder Touch Anti-Perspirantu









In-Shower Body Milk Cocoa & Milk
Moje prvo iskustvo sa In-Shower tipom proizvoda. Ovo mleko je za normalnu/suvu kožu i veoma je praktično rešenje za negu kada ste u žurbi. Ne morate čekati da koža upije losion, pa da pazite kako oblačite odeću. Koristi se tako što ga nanesete na celo telo POSLE tuširanja i isperete. Ja obično sačekam malo vremena da ga "koža lepo apsorbuje", jedno 2-3 minuta a zatim isperem. Nisam primetila DRASTICNU razliku u kvalitetu i nezi kože, ali radi posao odlicno. Ja sam ipak osoba za klasična mleka i losione, ali da me ne shvatite pogrešno, proizvod je odličan, praktičan, i pristupačan. Ako tome dodate činjenicu da miriše na kakao i mleko, toplo ga preporučujem.





Pročitajte upozorenje




In-Shower Refreshing After Sun Lotion
Proizvod sličan prethodnom, samo namenjen nezi kože posle sunčanja. Ja se nisam bog zna šta sunčala do sad, ali sam ga probala i svideo mi se. Miris losiona je veoma svež, mene lično podseća na more zbog tipičnog krastavac mirisa, i kao što na oba proizvoda piše, predstavlja supstituciju/zamenu za običan losion, što znači da ne morate koristiti milion proizvoda, dovoljan je ovaj. Po teksturi i karakteristikama je veoma sličan svom prethodniku. Najveći plus je osvežavajući miris, ali ni nega ne izostaje.








Firming Body Lotion
Ovaj losion sam koristila prethodnih mesečak dana i imam samo reči hvale. Piše da učvršćuje kožu u roku od 2 sedmice, i da sadrži Q10 Energy+ kompleks, kao i kreatin i L-karnitin. Primetila sam da mi je koža malo čvršća, ali to nisu bile drastične razlike, kao što sam i očekivala. Sjajno miriše, i neguje kožu fenomenalno, tako da ga preporučujem svima koji su u potrazi za losionom za telo.

Kreatin pospešuje obnovu ATP-a (adenozin tri fosfat) koji se koristi prilikom rada mišića, što bi značilo da njegovom suplementacijom ostvarujete i „produženi rad“ tj. veću snagu i bolju izdržljivost -informacija pronađena na internetu
L-karnitin je jedan od dobro poznatih sagorevača masti. On predstavlja osnovu transportnog sistema koji prenosi molekule masti do mitohondrija u ćelijama, gde se odvija metabolizam masti. Tamo se mast pretvara u energiju. L-karnitin je preporučljivo uzimati pre aerobnog (kardio) treninga gde se odvija najveća potrošnja masti. -informacija pronađena na internetu







Powder Touch Anti-Perspirant
Ovo mi je druga bočica ovog anti-perspiranta. U svom sastavu ima Kaolin puder, silikatni mineral koji je osnovna sirovina porcelana, a koristi se još i za maske za lice, sapune, i kao apsorbent vode što objašnjava zašto se nalazi u sastavu dezodoransa. Odlično miriše, u mom slučaju ne probija znoj (čak i posle treninga), i ostavlja zaista kožu glatkom i svilenkastom. Nema klasičan poklopac, već čep koji se može odvrnuti ili zavrnuti u zavisnosti od toga da li želite da ga koristite ili ne.








EVO JOŠ JEDNOM NEKIH GRUPNIH FOTKI










DA LI STE PROBALE NEKI OD POMENUTIH PROIZVODA? KAKO VAM SE DOPADAJU?

*PR uzorci

Share this:

, , ,

CONVERSATION

11 коментара:

  1. Niveu koristim godinama i ostajem joj verna,firming mleko mi je najbolje od svih,ovaj dezodorans još nisam probala jer mi sad odgovara pure and natural ili onaj stress protect,a ovo mleko za negu pod tušem je najidealniji izum ikad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isti slučaj ovde! Baš mi je drago da ti se sviđa ♥

      Delete
  2. Slazem se sa Tijanom.:) Koristim klasicno plavo nivea mleko za kupanje. Nesto najbolje sto su smislili. :) Super je post.

    http://alexacidillustrations.blogspot.com/2014/07/spectrum.html

    ReplyDelete
  3. Probala sam ovaj prvi koji mirise na kakao i mleko! Odusevljena sam mirisom, pa mu ne mogu nista zameriti , cak i kad bi bilo toga! :D
    Firming Body Losion mi je favorit vec duze vreme. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno jeste divan, miris je bozanstven ♥ Ee pa bas mi je drago, i meni je odlican ♥

      Delete
  4. Joj, zainteresovala si me za taj losion poslije sunčanja, jer ih uvijek nosim na ljetovanje, ovako mi je i praktičnije, a i volim miris krastavca, umiruje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam li? Hahaha, zaista jeste odlican, i kao sto si rekla praktican. Miris bas podseca na leto i more. Ako si u stanju, kupi ga, neces pogresiti ♥

      Delete
  5. I sama isprobavam after sun shower gel, a dezić obožavam ♥

    ReplyDelete
  6. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together.

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥