Recenzija: Golden Rose Rich Color Ruževi (52 & 56)








A danas, recenzija mog ogromnog otkrica. Sasvim neplanirano, kako to obicno u zivotu biva, svratih do lokalne parfimerije i isprobavajuci testere odabrah jednog dana jedan, a vec sutra se vratih po drugi karmin jer sam ih momentalno zavolela! Zašto? Više o tome u nastavku...







PAKOVANJE

Jedina mana ovih ruževa je njihovo pakovanje, koje je meni odvratno. Ne znam iz kog razloga, možda kombinacije boja ili čega već, ali jako me odbija. Da je pakovanje primera radi, mat crno sa ovim već postojećim zlatnim detaljima bilo bi savršeno ali ovako...ne baš. Možda se nekoj od vas sviđa?

Standardno, plastika malo boljeg kvaliteta od onih klasičnih GR ruževa. A sami ruževi dolaze u zlatnoj kutijici sa svim informacijama poput sastava, gramaže, broja nijanse, i još nekim detaljima.











Nijanse





Nijansa 52 u tubi izgleda poput tamnije nude boje, dok na usnam više podseća na zagasitu nijansu nude/taupe (kombinacije) boja sa malo mauve primesa koje u senci dolaze do izražaja, dok na suncu može vući čak i na kombinaciju nude i koralne, a to je nešto sto mi se najviše sviđa kod ruževa (imaju raznolikost). Sve u svemu, boju bih okarakterisala kao tamniju nude sa izrazitim taupe i mauve tonovima.








Nijansa 56 je najdivnija Barbie roze nijansa, dakle nije niti hot pink, niti baby pink, već savršen balans između te dve boje i ono najbolje po mom mišljenju ima veoma veoma primetan lavanda ljubičasti pod-ton. Na nekim slikama izgleda malo toplije nego što je u prirodi, jer je kamera baš teško hvatala taj pod-ton.

Realan prikaz nijanse









Swatchevi i izgled na usnama


52


U hladu

Na sunčevoj svetlosti
Na sunčevoj svetlosti (realan swatch, koji naravno, zbog sunca čini karmin malo toplijim nego što jeste)
Zanemarite kosu, por favor




56


U hladu


Na sunčevoj svetlosti

Malo svetliji nego što izgleda pri normalnoj svetlosti (direktna sunčeva svetlost)
Jao meni





Poređenja, MAC dupes?




Levo možete videti čuveni lip liner koji nosi Kylie Jenner u nijansi Whirl (koji njen šminker koristi u kombinaciji sa nekim nude/braon ružom), a desno ovaj Golden Rose 52 karmin. Jako slični, samo je MAC zagasitije nijanse. Po meni jako liče, naročito kada ruž matirate puderom u prahu, onda GR ruž i deluje malo tamnije.




Sa leve strane je čuveni MAC ruž satenske završnice u nijansi Snob (nekada ga je koristila Selena Gomez), i po mom mišljenju ovaj GR ruž 56 mu može parirati po mnogo karakteristika. Same nijanse su veoma slične ako pogledate po internetu malo swatcheve, šta vi mislite?





Karakteristike, Cena
Ovi ruževi su veoma lepe, ne previše kremaste teksture, ali dovoljno kremaste da neguju usne i da ih ne isuše. Lako se nanose i ne uvlače se u fine linije usana. Veoma su pigmentovani, a to ste videli na swatchevima. Podseća me na HE ruževe poput YSL, Dior, Lancome,...

Veoma dugo stoje na usnama, nakon silne priče, jela i pića sa drugaricama ruž se nije skinuo. Kada nestaje (nakon par sati svega pomenutog, i to veoma malo), nestaje ravnomerno i ostavlja tint na usnama, ali nanošenje ruža ponovo je pravo uživanje tako da to ne predstavlja problem. Namerno ga posle izlaska nisam skinula i kada sam se probudila jutros, boja je i dalje bila tu.

TOPLO GA PREPORUČUJEM SVIMA, jer za cenu od 240 dinara (može da varira) mislim da je ovo vrhunski proizvod sa kojim ćete se dugo družiti.

Dobro razmislite sledeći put kada nonšalantno prođete pored Golden Rose štanda ili parfimerija koje ga prodaju, jer su mene ovi ruževi  O D U Š E V I L I, i sigurna sam da će i vas.





DA LI STE IH PROBALE? KAKVI SU VAŠI UTISCI? IMATE LI NEKE PREPORUKE?

Share this:

,

CONVERSATION

20 коментара:

  1. Tacno je da 52 u senci ima taj mauve ton, dok je na usnama druga prica. :)
    Ovaj drugi je takodje divan, zelim ih probati. Tebi odlicno pristaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa jeste, to sam i probala da docaram, ima i na usnama mauve, ali zavisi od osvetljenja puno. Probaj ga ako si u prilici, zaista je divan, jos lepsi uzivo. Mnogo ti hvala ♥

      Delete
    2. Imam jedno pitanje.Uskoro idem na letovanje u HN, znam da u Crnoj Gori ima Catrice kozmetike, pa me zanima gde tacno? Trazila sam, ali ne mogu naci nikakvu informaciju. Hvala unapred! :-)

      Delete
    3. Jao ja stvarno ne znam, jedino da proveris sa nekom blogerkom iz Crne Gore, one sigurno znaju :)

      Delete
  2. Nisam nista od GR koristila osim lakica (koji su odlicni kada uzmemo u obzir proporciju cena/kvalitet). Citala sam kod par blogerki da su dobri,ali nekako nikad ih ne vidim negde pa da ih kupim i isprobam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovde kod mene ih ima svuda. Imao je Lilly u Knezu Golden Rose neki stand (ne znam da li imaju sada), ali ako budes imala priliku probaj ih, zaista su odlicni, pariraju mnogim skupljim brendovima :)

      Delete
  3. Predivni su :D Imam GR ruž iz te kolekcije u boji cigle i obožavam ga i stvarno je riječ o odličnim ruževima za malu cijenu :)

    ReplyDelete
  4. Odličan post, sutra idem po njih. GR ruževi mi postaju omiljeni :) Hvala za brzu recenziju, verujem da svi uživamo u tvom rođendanskom mesecu ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Priti, ako treba sutra partner, tu sam ♥ Nema na cemu, nadam se da sam opravdala ocekivanja :)

      Delete
  5. Obožavam GR ruževe, fenomenalne boje i teskture za smešne pare! :) Prvi mi se više sviđa :) Od ovih sam imala 44 čini mi se, a onaj klasičan crni imam u desetak nijansi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ovo potpisujem, ja sam ih otkrila prosle godine i od tada me nijedan nije razocarao. Hahah, tacno sam znala. Ali ovaj drugi malo lepse i hladnije izgleda uzivo. Od crnog imam jednu nijasu koji bi ti se svidela 100% ♥

      Delete
  6. Ajoooj ja sam slaba na te nijanse kao sto je ova 52ka. Sad moram da je kupim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tacno sam znala da ce se tebi svideti, a jos je lepsi uzivo! Pogotovo kad se matira ♥ Neces pogresiti

      Delete
  7. Divne si nijanse izabrala. Moraću i ja da nabavim neki, za sada imam samo one mat i oduševljena sam :) Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Obavezno, sigurna sam da ce ti se svideti ovi. Ja sam ih skroz neocekivano kupila isprobavajuci testere tako da, nikad se ne zna :)

      Delete
  8. Obožavam Golden Rose <3 Ove nijanse su krasne. Imam puno njihovih ruževa i stvarno su super za tako nisku cijenu :)

    ReplyDelete
  9. Nikada ne prolazim nonšalantno pored GR stalka sa ruževima lol.

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥