Outfit Post: Fast Cars, Shooting Stars

Na današnjem meniju, nešto malo drugačije na blogu. U pitanju je moj prvi outfit post, nastao krajnje spontano u toku šetnje sa drugaricom. Šetajući tako kroz park, zamolila sam je da me par puta slika jer je dan bio zaista predivan i pregledajući slike zaključile smo da bi ih mogle pretočiti u post. Naravno, ovo ne znači da sam postala modna blogerka, ali mislila sam da bi vam tema mogla biti zanimljiva i rešila sam da to uradim. Kao i uvek, svoje predloge, kritike, sugestije i komentare ostavite ispod.


Something a bit different on today's blog menu. It's my first outfit post! It was made quite spontaneously, during a walk with my friend. As we were walking in the park, I asked her if she could take a few photos of me since the day was truly beautiful. After we've seen the photographs we both thought it would be a good idea to include them in a blog post. Of course, this does not mean I became a fashion blogger, but I thought this could be rather interesting to you. As per usual, leave your suggestions, critiques, suggestions and comments down bellow! 







































 



OUTFIT DETAILS:

Jacket -  Yessica (from C&A store)
T-Shirt - Tally Weijl (basic white v-neck tee)
Shirt -     LBT (plaid with studs on shoulder area)
Jeans -   Bershka (plain, from couple of years ago)
Boots -  Findley (open-ancle black leather boots with gold accents)







Zanima me kako vam se dopao post ove vrste i da li biste volele sa vremena na vreme da vidite nešto slično?

Takođe volela bih da znam šta vi najčešće nosite za casual izlazak?



I would love to hear your feedback and if you liked this idea. Would you like to see something similar from time to time?

Also, what do you usually wear for a casual time out?

Share this:

CONVERSATION

10 коментара:

  1. Love the outfit!

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ti si baš slatka i dopada mi se tvoj buntovnički duh, kao i kombinacija (mogla bi da izbacuješ više ovakvih post-ova), ali mi se ne dopada druga fotografija na kojoj stojiš na klupi. OK mi je da se skakuće po onim betonskim, ali sam protiv penjanja na drvene klupe. Osim toga, sve pohvale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na komentaru i sugestiji, slažem se da nije baš niti kulturno niti u redu ali nismo planirale ove fotografije, nastale su krajnje spontano tako da nisam o tome razmišljala :)

      Delete
  3. yass!! odlican ootd samo mi se ne svidjaju slike, moram biti iskrena. Ove u oarku mi uopste ne idu u ivaj ootd ali zato idu ove sa grafitima, nadam se da me razumess 😊 i da, zelimo jos ovakvih postova 👍💋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvo hvala ti na iskrenom feedbacku jer mi puno znaci da cujem tudja misljenja, a drugo potpuno te razumem jer grungy i park ne idu bas zajedno. Kao sto rekoh nisam planirala bilo sta od ovoga ukljucujuci lokaciju, tako da cu sledeci put obratiti vise paznje na takve detalje ♥ ♥

      Delete
  4. bas mi se dopada tvoj stil :-D

    ReplyDelete
  5. jaoj cizimice su ti ekstra ja obozavam bajkerski fazon

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥