Avon True Color Quad: Berry Love














Posto sam je ishvalila u par navrata nisam htela da pisem posebnu recenziju ove palete, ali mi se toliko svidela da sam joj morala ukazati to postovanje.




Pakovanje

Senke dolaze u plasticnom crnom pakovanju, koje je spakovano u crnu kutijicu na kojoj se nalaze sve potrebne informacije. Pakovanje izgleda elegantno i donekle skupo, a jedina mana mu je to sto ostaju otisci i ogrebotine vidljivi, pa iz tog razloga senke cuvam u originalnoj kutiji. Ako vam do toga nije stalo, onda super, a ako vam kao meni pakovanje dosta znaci, samo ga posle upotrebe protrljajte majicom ili peskiricem i bice kao novo. Lako se otvara i zatvara, i nakon mesec i po dana se i dalje čuje glasno i jasno klik. Imaju ogledalo pristojne velicine, i dolaze sa aplikatorom koji ja rado koristim jer je izuzetnog kvaliteta, a imate dva razlicita oblika sundjera, pa mu je i to dodatna prednost. Kao sto rekoh, cesto ga koristim.












Nijanse, Pigmentacija, Swatchevi

U svakoj paleti se nalaze 4 senke, koje su po mom misljenju u odlicnoj harmoniji sto je jedan veliki plus ovih paleta. Moja kombinacija se zove "Berry Love" sto je jako prikladan naziv.


Slikano u hladu (jako realne boje)

Prva nijansa

šimerasta svetlo bež. Super pigmentovana za razliku od vecine svetlih senki generalno. Šimer nije krupan, već fino mleven. Primetila sam da je veoma malo kredasta, ali u isti mah i svilenkasta, tako da se ne žalim. Odlična senka za highlight

Druga nijansa: 

Šimerasta baby roze sa fino mlevenim šimerom (poput prve nijanse), tekstura je jako slicna prvoj nijansi. Odlicno pigmentovana, ponavljam, jako neobicno za svetle nijanse.

Treća nijansa:

Hladna, metalik bronzana senka, koja me po kvalitetu podseća na najskuplje senke HE brendova. Izuzetno svilenkasta, ekstremno pigmentovana i postojana. Nisam primetila ni trušenje niti kredastu teksturu. Ima metalik, a ne šimerast finiš što me je oduševilo.

Četvrta nijansa:

Zagasita boja šljive sa malo braon tonova, čiste mat završnice. Opet odlično pigmentovana, minimalno se trusi, i stvarno jepostojana. (imajte na umu da je na većini slika ispala malo svetlija nego u prirodi)




Direktna sunčeva svetlost



Evo nekih nijansi izbliza (primećujete li kako je na ovoj slici četvrta, najtamnija nijansa tamnija nego na ostalim slikama?):





 A evo i swatcheva:


Nijansa 1

Nijansa 2

Nijansa 3

Nijansa 4


Swatchevi bez baze

Na sunčevoj svetlosti



U hladu

Swatchevi sa bazom (kao što vidite, i nema velike razlike)


SWATCHEVI: Levo- Bez baze :  Desno- Sa bazom

Cena, Dostupnost

Cena ovih senki varira od kataloga do kataloga, ali ako uhvatite popust mozete ih, kao ja, kupiti za cenu od oko 500-600 dinara što je u odnosu na kvalitet jako povoljno i pristupacno. Mana je kataloška prodaja, jer neke osobe nemaju blizu sebe Avon Damu. Mada, danas ih je lako naci, preko facebook-a, putem prijatelja,...




KAKO SE VAMA DOPADAJU AVON SENKE? IMATE LI NEKU PREPORUKU?

NADAM STE DA STE UŽIVALI U RECENZIJI! ♥

Share this:

,

CONVERSATION

5 коментара:

  1. Koristim True color palete senki i omiljena mi je Stone Taupes koja je klasicna ali moze da se koristi i za dnevnu kombinicaju, ali i za vecernji izlazak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno su predivne paletice, vec dugo planiram kupovinu jos par njih ♥

      Delete
  2. Divne su nijanse, kao i fotografije :) Prvo sam kupila Stone Taupes i posto mi se pokazala odlicno, narucila sam Purple Haze paletu. Zaista kvalitetne senke, zadovoljna sam i pigmentacijom i postojanoscu, ma svime :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. I ja isto, jako su kvalitetne, jako iznenadjujuce za katalosku prodaju ♥ Moracu i ja Stone Taupes da kupim, vidim da je jedna od omiljenih

      Delete
  3. Sa cime slikas?

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥