DM Drogerie Box ♥ Februar





Kao što sam vam u prethodnom DM Drogerie Boxu najavila, mesečno ću objavljivati grupnu recenziju proizvoda koje dobijem od DM-a u svrhe recenzije. Ponavljam, ukoliko neko nije razumeo, ovo nije kutija proizvoda na koju se možete pretplatiti ili je kupiti tako spakovanu u drogerijama već sam odlučila da ove nizove članaka na blogu nazovem imenom DM Drogerie Box. Verujem da je do zabune došlo zbog popularnih kutija poput Glossy Box, Glam Box, Birchbox itd.




Balea Purple Kisses Shower Gel



Ovaj gel za tuširanje je deo limitirane zimske kolekcije i ono što ga izdvaja iz ponude je predivan miris ljiljana i crne maline. Dolazi u pakovanju od 300 mililitara što je pozamašna količina proizvoda. Fine je i guste teksture, rozikaste/ciklama boje i prilikom utrljavanja u kožu pruža ugodan kremasti osećaj. Jako mi se dopada zbog činjenice da čak i posle tuširanja ostavlja veoma blag miris na koži a u isto vreme, neće pretstavljati problem ukoliko odmah zatim nanesete mleko za telo potpuno drugačijih mirisnih nota.



Balea Hand Cream with Macadamia Seed Oil



Ne koristim kreme za ruke toliko često zbog toga što nikad nisu mirne, uvek pipkam stvari, pomeram ih, a sveže namazane ruke pretstavljaju pravi magnet za potencijalne bakterije i prljavštinu. Međutim, ova Balea krema me je toliko oduševila da sam rešila žrtvovati svoj nemirni duh kako bi one bile lepe i negovane.

Namenjena je veoma suvoj koži ruku i zbog toga je mojim normalnim rukama bilo potrebno nešto više vremena da je upiju. Po teksturi mi se čini slična svakoj kremi koju sam do sada koristila ali po učinku je svakako posebna. Na listi sastojaka, makadamijino ulje je na visokoj, trećoj poziciji, a nigde pomenut, kao grom iz vedra neba, na sedmom mestu se nalazi shea butter. Sve suve tačke koje su se na mojim dlanovima perutale izlečene su, a ostali delovi su intenzivno nahranjeni. Pakovanje je odlično odrađeno, mat je i izgleda efektno, privlačno. Ima jak ali ne previše intenzivan miris, rekla bih da naginje cvetnom ali ne verujte mi na reč. Tuba ima 100 mililitara proizvoda.




Balea Trend it Up Glatt Spray






Balein sprej za glatku kosu me je pozitivno iznenadio. Sa divnim mirisom lubenice/dinje i kvalitetno odrađenim raspršivačem dao je mojoj kosi dodatni sjaj i zagladio je. Nakon pranja kose (samo šamponom, bez regeneratora/maski) i njenog sušenja peškirom ravnomerno sam ga nanosila duž cele kose i češljala je. U toku sušenja nisam koristila nikakve četke niti sredstva za ispravljanje a kosa je imala dodatni sjaj i bila svilenkasta na dodir, međutim rezultati se najbolje vide na dnevnom svetlu.




Ebelin Brush Cleanser







Proizvod o kome se ne mora puno govoriti, obično je delotvoran ili ne. U pitanju je instant sredstvo za čišćenje kozmetičkih četkica. Koristi se tako što ga naprskate direktno na četkicu, a zatim je obrišete o neku tkaninu ili, kao što sam ja uradila, o tupfer/maramicu. Trljajte četkicom kružnim pokretima i primetićete kako se šminka skida i završava na toj maramici/tkanini. Šminka je bila potpuno uklonjena sa vrha četkica koje su posle sušenja mirisale prijatno (kada sprej prskate na četkicu nije baš toliko prijatan, štaviše jako je intenzivan zbog alkohola).

 Imajte u vidu da ovako možete čistiti četkice kada ste u žurbi i nemate vremena da ih potpuno operete, i da ovakvo sredstvo čisti samo površinski sloj šminke sa istih. Na svakih nedelju dana ili dve nedelje morate raditi dubinsko čišćenje četkica kako se na njima ne bi skupljale bakterije (posebnu pažnju posvetite četkicama za tečne pudere ili korektore).




She Stylezone Dip Eyeliner
Waterproof









Po prvi put imala sam priliku da isprobam ovaj tečni eyeliner i na početku sam imala pomešana osećanja u vezi njega. Govorim o tečnom crnom eyelineru njihove robne marke She, vodootporne formule. Pigmentacija je sjajna, izuzetno tamna crna boja koja se tako i pokazuje na kapku međutim usled tvrdog aplikatora (kada kažem tvrd, ne mislim ništa loše već je aplikator čvrste strukture a ne u vidu tanke četkice sa dlačicama) može doći do toga da su ivice tamnije a centar povučene linije nešto svetliji. Ova pojava je gotovo neprimetna na kapku ali je svakako vidljiva na swatchu.

Kada se osuši ostavlja potpuno tamnu, crnu, MAT liniju koja će ostati na svom mestu čak i ako odete na Olimpijadu u plivanju. Šalu na stranu, zaista jeste vodootporan što je veliki plus ukoliko imate masne kapke na kojima se eyelineri preslikavaju ali je minus ukoliko niste jako vešti u izvlačenju linije budući da se ekstremno teško skida klasičnom micelarnom vodom. Preporučujem vam korišćenje skidača šminke koji su namenjeni upravo vodootpornom tipu proizvoda. Ukoliko vas zanima, moguće je izvesti winged (izvučeni) eyeliner sa ovom četkicom samo budete pažljivi zbog grešaka.







Nadam se da ste uživali u još jednoj grupnoj recenziji proizvoda iz DM-a. Zanima me da li ste probale neki od ovih proizvoda i kako su vam se dopali? Koji vas je posebno privukao?






Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster




Share this:

, , ,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Probala sam Balea kremu za ruke koja mi se dopada iako mi ruke nisu suve, ali u pravu si da treba vise vremena da koza upije. Pre neki dan sam se razmisljala da li da kupim u DM-u upravo She tecni ajlajner i odustala sam, nisam bila sigurna u kvalitet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi dopala krema ♥ Eyeliner je zaista dobar, ako ti se svidjaju karakteristike koje sam navela nemoj oklevati ♥

      Delete
  2. Ebelin sredstvo mi je spas u žurbi :)

    ReplyDelete
  3. Kremica je i mene baš oduševila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel da? Meni se bas svidela, sto je vise koristim, vise je volim ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥