Review: Aura Final Matte



Konačno sam uhvatila malo svetla da vam pokažem svoj trenutno omiljeni crveni ruž. U pitanju je Aura Final Matte ruž za usne u nijansi "703 Boomerang".





Pakovanje je dobrog kvaliteta, čvrsto i otporno na udarce. Ruž bez problema klizi kroz tubu, ali ne ni previše lagano/klimavo što je veliki plus. Ambalaža je mat finiša što je sjajno jer daje lepši utisak i dojam nešto skupljeg proizvoda. Na dnu pakovanja nalazi se nalepnica u boji koja savršeno odgovara boji ruža (od velikog značaja za snalaženje devojaka koje imaju više karmina), i na njoj se nalaze broj nijanse kao i njeno ime. Dakle da sumiramo, pakovanje je jako kvalitetno odrađeno ali meni se ipak nešto kod njega ne dopada, pomalo mi izgleda "muškobanjasto" da se tako izrazim.




Boja karmina "Boomerang" je jako specifična jer pod različitim osvetljenjima, poput kameleona, menja boju. Najvernija je ona kada posmatrate ruž u hladu, dakle izrazito hladna crvena sa marsala tonovima. Mislim da je upravo to ono što me je privuklo njemu - jedinstvenost. Nije klasični crveni ruž, i nije klasičnog hladnog/plavog pod-tona, već nešto što morate videti da biste razumeli. Na dnevnom osvetljenju kraj prozora, gde sam ja slikala swatcheve izgleda mrvicu toplije nego u prirodi, ali u svakom slučaju izgleda izuzetno.






Kada govorimo o karakteristikama ruža, kao što mu ime kaže, ima mat završnicu ali nešto blažu od MAC mat finiša. Pun intenzitet boje dobićete odmah, bez nadograđivanja, pri samo par prevlačenja ruža po usnama. Lako se nanosi jer je kremaste mat teksture, dakle on je mat ali ne toliko suv da ga morate sa velikom silom vući preko usana. Iz tog razloga na priloženim swatchevima možete videti malo odsjaja, ali neka vas to ne brine jer brzo nestane. Ima veoma prijatan miris vanile, koji nakon nekog vremena ispari, ali ne previše brzo tako da možete uživati u njemu. Trajnost mu je, kao i ostalim karminima ove teksture, veoma zavidna. U mom slučaju, više od 5 sati uz hranu, piće i konstantno pevanje i pričanje.









*Sunce me je malo jače obasjalo pa mi ten izgleda pomalo narandžast, no dobro.





Da li ste imale priliku da probate Aura Final Matte ruževe? Kakvi su vaši utisci i koje su vam omiljene nijanse?

Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER

Ana, The Glam Monster

Share this:

,

CONVERSATION

9 коментара:

  1. Moj favorit je 701 i rado ga nosim svakog dana samo što mi puno isušuje usne pa moram da pazim. Inače,super ti stoje ovakve nijanse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram ga probati u radnji. Ja ih ovih dana gušim od hidratacije tako da i ne osetim.Hvala ti puno na komplimentu ♥

      Delete
  2. Prelepa nijansa, super ti stoji :)

    ReplyDelete
  3. Nisam ih probala, verovatno ni ne budem (dok se ja setim, izaći će iz prodaje haha), ali moram napisati da si mi slatka kao bombon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma daaj, sigurno ćeš ih se bar jednom dočepati, verujem da ne idu nigde u skorije vreme. A za kompliment to hvala puno puno ♥

      Delete
  4. Ajme pa izgledaš odlično, ta nijansa ruža baš ti dobro stoji :D

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥