DM Drogerie Box | Summer Essentials



Dobrodošli u još jedan DM Drogerie Box post, ovog puta malo drugačiji jer je tematski. Tema je, kao što u naslovu vidite: Summer Essentials, dakle proizvodi koji su neophodni u letnjem periodu! Krenućemo od proizvoda za sunčanje...


SUN DANCE




Sun Dance Light Lotion with Coconut Scent (SPF 20)

Sun Dance linija je sa razlogom jedna od najprodavanijih u Nemačkoj, povoljne cene, širok asortiman proizvoda i što je najvažnije, dobra zaštita! Ovaj losion je veoma lagane teksture, nije mastan i pruža solidnu zaštitu od sunca. SPF 20 spada u kategoriju srednje zaštite, koja je sasvim dovoljna za svakodnevnu upotrebu osoba koje nisu bele poput Kaspera, no ukoliko ste prirodno svetloputi za početak predlažem SPF 30. Ima prijatan miris kokosa, i blagu zelenu boju (koja se naravno, na koži ne vidi), a uz povremeno dodavanje losiona, nisam ni jednog dana izgorela.



SUN DANCE Protect & Bronze Milk (SPF 20)





Za razliku od prethodnog proizvoda, u pitanju je mleko a ne losion, tako da govorimo o nešto gušćoj teksturi, ali neznatno. Takođe ima SPF 20 ali ima i sastojke koji pomažu da brže dođete do željene boje. Dok sam bila na moru, koristila sam ga nakon zaštitnog faktora 30 i pružio je sasvim korektnu zaštitu, nisam pocrvenela niti dobila neku vrstu iritacije. Koliko pomaže u bržem tamnjenju nisam sigurna jer je placebo efekat uvek moguć, ali rekla bih po tonu svoje kože da je bar malo imao udela.




SUN DANCE Lip Balm (SPF 30)




Koliko ih god zanemarivali, činjenica je da su usne prve na udaru štetnih sunčevih zraka jer za razliku od ostatke kože, one nemaju zaštitni film. Nije toliko teško staviti balzam za usne, niti vas vremenski opterećuje. Ovo je balzam za usne sa visokim zaštitnim faktorom 30, dolazi u praktičnom pakovanju, u formi tube (10 ml). Tekstura je gusta i pomalo masna, što je dobro za odlazak na bazen/more budući da ga to čini vodootpornim i smanjuje broj puta ponovnog mazanja, drugim rečima - namažete ga jednom i mirni ste duže vreme.



Kräuterhof Anti-Cellulite Program


Budući da nemam problema sa celulitom, ove proizvode sam prosledila mami kako bi mi ukratko ispričala svoje iskustvo i rezultate.







Kräuterhof Anti-Cellulite Gel



Lagane, gel teksture i sa izrazitim mirisom cedevite od limuna, kako bismo obe opisale proizvod na prvi pogled. Kada se blago nanese na ciljana područja oseti se blaga toplota, ali ako ga umasirate na isto mesto onda osetite nalet toplote (jači). Koža je čvršća, ali zadržava prirodnu elastičnost. Po mišljenju mog gosta, potrebno je duže korišćenje za primetnije rezultate.




Kräuterhof Exfoliating Anti-Cellulite Shower Gel (with Aloe Vera)



Proizvod takođe odlikuje miris limuna, u sebi ima fine, ne preterano grube (ali ni previše blage) granule za eksfoliaciju koje skidaju mrtve ćelije i podstiču borbu protiv celulita. Takođe učvrsti kožu, ali trenutno. 



Kräuterhof Power Anti-Cellulite (10 Day) Serum



Serum je namenjen nešto intenzivnijoj borbi, i koristi se 10 dana. Mama kaže da joj je zaista bilo potrebno 10 dana da ga potroši u potpunosti. Dolazi u veoma fensi ambalaži sa pumpicom i metalnim delovima koji bočicu čine težom, a samim tim odaju utisak nekog skupog proizvoda. Opet, karakterističan miris limuna i veoma lagana, nemasna tekstura. Kada ga nanesete na problematična mesta osećate blagu toplotu, ali ne podjednako intenzivnu kao kod gela. Koža je čvršća, a celulit je malo manje primetan (naravno, nije moguće potpuno ga se rešiti upotrebom krema).





LYCIA Perfect Touch Hair Removal Strips (Normal Skin)


Lycia trake za depilaciju koje sam ja dobila su za normalnu kožu, u svom sastavu imaju pčelinji vosak i jojobino ulje. Svako pakovanje ima 10 duplih trakica za depilaciju (dakle ukupno 20), i 2 vlažne maramice za umirivanje iritacija. Odlično su se pokazale na delu, nisu izazvale neke neuobičajene iritacije (osim onih koje se uvek pojavljuju na mojoj koži). Prijatnog su mirisa, i vosak nije ostajao na koži (naravno, u toplijim mesecima predlažem skladištenje u hladnijem, i tamnom mestu kako se vosak ne bi previše zagrejao). Sve u svemu, odličan, i pre svega, praktičan proizvod.



Ruke i noge


Sadrži 2 veličine trakica, za ruke i noge, svako pakovanje ima po 5 duplih trakica (10 za noge, 10 za ruke).


Pazuh & Bikini zona



Sadrži 2 veličine trakica, za pazuhe i bikini zonu , svako pakovanje ima po 5 duplih trakica (10 za pazuhe, 10 za bikini zonu).


Lice



Sadrži 1 veličinu trakica, 10 duplih trakica.




OLIVAL Pekmez za Ubrzano Tamnjenje





Jedan od proizvoda koji me je najviše zaintrigirao po otvaranju paketa je ova marmelada za tamnjenje kože. Nikada ih do sada nisam probala, a veoma me je zanimalo da li zaista deluje. Za vas nestrpljive, evo momentalnog odgovora: DA, DELUJE! Jedina, i zaista kažem JEDINA mana ovog proizvoda je to što nema zaštitne faktore. Teksura je veoma gusta, poput prave marmelade, i masna je...ali ne lepljiva, tako da samo izbegavajte nošenje nove, ili jako svetle odeće da izbegnete fleke.

Ako vam je priroda inače podarila tamniji ten, ne brinite se, ali ako ste izrazito blede puti a ipak želite da koristite marmelade, moj predlog je sledeći: prvih par dana sunčanja samo uz visok zaštitni faktor, zatim pređite na nešto blaži, poput SPF 20, a nakon toga, po blagom suncu, namažite marmeladu i uživajte. Kada upekne zvezda, prebacite se opet na neki zaštitni faktor, zdravlja radi, pa sutra ponovo. Rezultati su odmah vidljivi!



Nadam se da vam se dopao ovaj post! Kao i uvek u komentaru mi pišite da li ste nešto probale, koji vam je proizvod najinteresantniji i ukoliko imate neko pitanje, ne oklevajte da postavite (znate da volim da ćaskam sa vama)!





Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster

Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Balzam za usne moram obavezno da probam :) baš si me zainteresovala <3

    ReplyDelete
  2. Meni se dopada ovaj pekmez za brze tamnjenje, izgleda mi super :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste! Ako budes u prilici da ga probas, imas moje preporuke ♥

      Delete
  3. Ovaj pekmez mi je zagolicao mastu,i labelo :-) Mora da se proba :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno ga isprobaj ukoliko mozes jer je mene oborio s nogu! Balzam je takodje bas dobar, i praktican :)

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥