NEW IN | Lily Lolo & Kardashian Beauty




Zdravo svima, odavno se nismo culi ni videli. Danas čete čitati nešto više o proizvodima sa slike, brendova koji su novi na našem tržištu. U pitanju su Kardashian Beauty & Lily Lolo.

Za Kardashian liniju ste verovatno i čuli, a Lily Lolo je brend mineralne kozmetike iz Engleske koji posebnu pažnju posvećuje odabiru sastojaka. U listi sastojaka nećete pronaći parabene, sintetičke parfeme, ili boje. Samim tim, proizvodi obećavaju laganu teksturu bez iritacija i začepljenja pora.








Pressed blush "Burst your Bubble"



Boja je savršen balans prirodne, prljavo-roze i tople, vibrantnije breskve. To znači da će pristajati gotovo svim tonovima kože, i onim svetlijim, ali i maslinastim, tamnijim,... Veoma je pigmentovano, mala količina na četkici dovoljna je za jedno nanošenje i ostavlja postojanu boju. Završnica nije niti mat niti shimmer, već moja omiljena - sheen. Drugim rečima, poput highlightera ima rep refleks (naravno manje intenzivan), i ne ističe pore (što je jako zahvalno za zreliju kožu).

Tekstura je veoma kremasta, puterasta. Kada sam radila swatch, jako sam se iznenadila jer formula prosto klizi po koži. Sve u svemu, odlike dostojne jednog "high end" rumenila.




Rumenilo dolazi u jako lepoj ambalaži koja se nalazi na granici srednjeg i onog luksuznijeg kozmetičkog ranga. Čvrsto, izdržljivo, elegantno, minimalističko. Baš kakvo volim. Na kutiji možete pronaći sve informacije, uključujući zemlju porekla (Engleska), listu sastojaka (slika ispod), količinu (4 grama) i tako dalje.




Osvrt na sastojke. Kao što vidite, u sastavu ima jojobino, arganovo, narovo, manuka ulje, što znači da je pogodan i za suvlju kožu, a pritom moju mešovitu nije poremetio.











Lipgloss "Scandalips"



Ponovo, oduševljenje na prvi pogled zbog luksuznog izgleda same ambalaže. Dolazi u kutijici (koju možete videti na prvoj slici u postu), i jako čvrstoj plastičnoj tubi sa mat crnim poklopcem. Klasičan aplikator, pogodan za nanošenje u pokretu. Kao i kod većine aplikatora ove vrste, par puta (2-3) je dovoljno umočiti aplikator u tubu kako biste prekrili celu površinu usana.

Formula je dosta lagana, i klizi preko usana. Sjaj nije nimalo lepljiv, što je dobro jer imate divan osećaj na usnama, kao da ste naneli balzam za usne, ali sa druge strane to znači da neće izdržati jelo i piće (osim ukoliko ste jako pažljivi). Prosto, to mora biti tako, i priča je ista kod svakog sjaja.




Ima divan slatkast miris, poput divne torte ili kolača koji vas jednostavno tera da ga nanosite iznova i iznova. Što se tiče boje/pigmentacije, potpuno je korektna. Nije potpuno providan, niti je pigmentovan kao tečni ruž več kao pravi sjaj za usne (a to je teško naći danas!).

Suma sumarum: odličan sjaj, fine pigmentacije, hidrira usne i predivno miriše, trajnost mu nije jača strana ali zato sastojci jesu.







Kardashian Beauty nail polish "Flesh"



Moj prvi susret sa Kardashian Beauty linijom je upravo ovaj lak za nokte. U pitanju je predivna nijansa "Flesh". Naziv odgovara boji, puderasta roze nijansa koju toliko viđam na početnoj strani instagrama. Ukoliko me neko vreme pratite, uglavnom me viđate sa belim ili crnim noktima (gde su moje monohromatske devojke? ima li vas? haha), a pod "uglavnom", mislim 99,99% vremena.

 Unutar staklene boce nalazi se malena kuglica koja pomaže održavanju gustine laka. Ambalaža je kao i kod ostalih proizvoda, odlično odrađena. Veoma elegantna, sa belim i rose-gold detaljima.



Srednje je gustine koja malo gravitira prema retkoj. Da biste dobili boju identičnu onoj u boci, potrebno je par slojeva (3-4), što je za sloj više od onoga što ja inače nanosim, tako da to i nisam uzela kao veliki minus. Imajte u vidu da se neki lakovi drugačije ponašaju na različitnim noktima, pa možda vama i neće biti potrebno toliko.

Trajnost je prosečna, ne sećam se koliko je tačno dana u pitanju, ali bila je sasvim solidna.





 Swatchevi



*swatch laka za nokte je negde po folderima izgubljen, a ja ću dopuniti blog post čim ga nađem.



GDE PRONAĆI?

Svi proizvodi dostupni su za poručivanje na sajtu purebeauty.rsgde možete pogledati i ostatak ponude. Za moje čitateljke obezbedili su online kupon za popust od čak 15%. Dakle ako rešite da nešto kupite, pre nego što kliknete "poruči", u kupon box ukucajte "blog01". Kupon možete primeniti na sve proizvode sa websajta.




Nadam se da vam se dopao ovaj post! Kao i uvek u komentaru mi pišite da li ste nešto probale, koji vam je proizvod najinteresantniji i ukoliko imate neko pitanje, ne oklevajte da postavite (znate da volim da ćaskam sa vama)!



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster


Share this:

, , , ,

CONVERSATION

2 коментара:

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥