New In // Zaful review



Zdravo svima! Nadam se da lepo provodite ovu sedmicu, kod mene je svakako radna. Danas ću vam preneti svoje utiske vezane za poručivanje odeće online, dakle da li slike na sajtu verodostojno prikazuju proizvode, kakve su cene, materijali, i celokupno iskustvo.  






Naime, imala sam priliku da sa sajta za online prodaju ZAFUL odaberem nekoliko stvari po svom izboru, i napišem koju reč o svom iskustvu na blogu. Dakle, ovo nije sponzorisan post, već jednostavno prenošenje utisaka u celosti, takvih kakvi jesu. Mogla bih napisati dugačak tekst o tome, ali budući da i sama preferiram konciznost u postovima ovog tipa, preći ću na stvar.

Odeća je došla u odličnom stanju i to za samo 7 dana, dok su prethodni paketi ovog tipa putovali čak i do 2 meseca. Kod/šifra vaše pošiljke stigne na email, i onda u svakom trenutku možete pratiti gde se nalazi, i znati kad otprilike stiže.

Kvalitet samih tkanina je nešto bolji od očekivanog. Da se razumemo, ovo nije odeća prve klase, ali može se itekako porediti sa nekim brendovima poput New Yorkera, Bershke, Stradivariusa, i ostalih sličnih. Na slikama možete videti da nigde ne vire končići, trakice i da nema oštećenja te vrste.

Cene su jako povoljne, ali naravno ima i nešto skupljih stvari koje su i malo boljeg kvaliteta. Naravno, pogodnost online kupovine je to što možete pronaći neke stvari koje kod nas i nisu dostupne, ili još nisu postale "trendy".

Najveći problem kod online kupovine su sigurnost i veličine, tako da evo nekoliko reči o tome. Što se sigurnosti tiče, sve je veoma bezbedno jer sajt plaća servis zaštite podataka, tako da je sa te strane sve super.

Kod veličina je najbitnije da pogledate podatke o proizvodima, i tu sam se naročito oduševila ovim sajtom. Osim "fita" (forme) tog odevnog komada, u tabeli dimenzija piše sve, a naravno, i materijal od koga je spravljeno sve. Što se tiče majica i jakni, preporučujem uvek da uzmete veći broj, jer možete izbeći proces zamene veličine (koji je, kao i većini slučajeva, distupan kupcu).




Bomber Jacket
 link



















Black Cross Tank Top
link










YOUTH Baseball Cap


link











Simple Choker Necklace

link







Faux Crystal Bar Necklace

link

*jedna ogrlica iz tri sloja








KAKO SE VAMA DOPADAJU STVARI KOJE SAM ODABRALA? KAKVO JE VAŠE ISKUSTVO SA ONLINE KUPOVINOM?



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |  INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster





Share this:

,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Odusevljena sam, sve stvarcice su divne <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Jovana ♥ drago mi je da si podjednako oduševljena kao i ja

      Delete
  2. Jakna je predivna, mozda i ja sebi narucim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno mislim da fajerka nikad neće izaći iz mode (pristrasno mišljenje - naravno), ali zaista je praktična ⚡️ Javi kako ti se svidi ako je naručiš ��

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥