2013 Favorites ♥ Dekorativa




I nakon mog dugog pripremanja za ovaj post, mislim da bi bio red da ga objavim. Svi znate o cemu se ovde radi, tako da nam nije potreban neki specijalan uvod. I da ne zaboravim, ako zelite da uradim 2013 Favorite Preparativu, molim vas da mi to napisete u komentarima, jer nisam sigurna da li da ga pisem.



LICE






MAC Face and Body Foundation (C3) - Obožavam ovaj puder, i koristim ga vec neko vreme. Potpunu recenziju možete pročitati OVDE ako vas interesuje, da ne bih sad previse dužila ovde.

Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation +Serum (Golden 75) - Predivan, ali predivan puder koji savršeno pristaje svakome, ujednačava ten, prelepo misriše, neguje kožu. Možda ga čak više volim i od MAC pudera?!

Rimmel Hide the Blemish Concealer (Soft Honey) - Jedan klasičan korektor u stiku, ne previše tvrd, ali ni previše kremast, prekriva sve što sam želela (neke sitne nesavšenosti, crvenilo,...)

Becutan Puder za Decu -Nakon što sam potrošila svoj omiljeni Dior kameni puder, kao back-up za hitne slučajeve sam koristila Bekutanov talk umesto pudera u kamenu ili kao setting puder i služio je svrsi odlično. Lepo mi je matirao kožu i nije izazivao ''chalky'' efekat. Preporucila bih ga svima jer je povoljan, i jao dobar.






Avon Color Trend Oil Control Pressed Powder (Medium) - jedan jako povoljan i odlican predlog kamenog pudera, dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi Medium, ali odgovara i meni i sestri i drugarici tako da ste bezbedni, osim ukoliko imate jaako tamnu kožu.

Classics Rumenilo u Kuglicama- imate miksovanu nijansu, roze nijansu, i ovu moju. Dobila sam ovo rumenilo za svrhu recenzije, i iskreno, nije basš obećavalo, ali gle šoka, ovo je moje omiljeno rumenilo, i stvarno ga toplo preporučujem. Jako je nežno, i ostavlja nekakvo neutralno rumenilo na obrazima, i ima reflektujuće čestice, pa ga možete koristiti i kao highlighter. 2 u 1.

Essence The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Shimmer Powder- Moj omiljeni highlighter cele godine, nisam koristila nijedan drugi. Moja majka ga je podjednako koristila, i stalno ga pozajmljivala jer kako kaže ''osveži lice''. Potpunu recenziju pročitajte OVDE.

Aura SunKiss Bronzer (907 Dessert Brown) - Takodje veoma korišćen proizvod, veoma veliki, gotovo nepotrošiv. Odličan bronzer, odlična nijansa, nikako narandžasta.

OČI



S leva na desno, odozgo na dole


Maybelline Color Tattoo (On and On Bronze) - Odličan proizvod od Maybelline-a, svakako jedan od najpopularnijih, i jedan od najiščekivanijih. Kremasta senka u divnoj bronzanoj nijansi. Koristila sam je samostalno, ali i sa senkama preko. Potpunu recenziju pročitajte OVDE.

Avon True Color Eyeshadow Duo (Nutmeg Shimmer) - Samo reči hvale za ovu duo senku. Praktično pakovanje, divne boje, savršene za svaki dan, ali je prava šteta što je u novoj True Color ediciji nema, ali mi je rečeno da postoji jedna jako slična nijensa promenjenog naziva. 

NYX Love in Rio Eyeshadow Palette (Amazonian Babes)
- Prakticna, povoljna, univerzalna paleta senki kojom možete dobiti i neki nežniji, svakodnevni eye look, kao i neki za svečane prilike. Veoma pigmentovane, i postojane senke. Sigurno cu kupiti jos neke boje. Potpuna recenzija je OVDE.

KIKO Color Sphere Eyeshadow Duo (106)
- Slika govori više od hiljadu reči, prelepa kombinacija boja, daju neki galaktički sjaj oku jer imaju neke čudesne reflektujuće čestice kakve do sada nisam videla ni u jenoj drugoj senci.

Essence Night Club Glamour To Go Eyeshadow Palette (From Dusk 'Till Dawn)
- Ne bih ja bila Ana kada ne bih uključila Essence proizvode koje obožavam. Ova paletica je bila poklon, i jako je volim. Ima divne nijanse koje su vam potrebne za kreiranje smokey eyes look-a, ali i, naravno možete koristiti pojedinacno.





Essence Eyebrow Stylist Set - Divan set za popunjavanje obrva, savršene nijanse za moje obrve. Idealan set za svakoga jer možete poštovati zlatno pravilo popunjavanja obrva a to je NE korišćenje samo jedne nijanse. Ovu pepeo plavu koristite za početak obrve, dok ovom drugom, ili mešavinom obe popunite ostatak obrve.

Miss Sporty Just Clear Mascara - Takodje poklon, odlična drogerijska maskara za držanje, i kroćenje divljih obrva. Probala sam i neke high-end, ali se i dalje držim nje jer je zaista za svoj cenovni rang odlična.



Classics Perfect Finish Eyeliner (Black) - Takodje dobijen od Classics PR-a, fenomenalan eyeliner sa veoma preciznom četkicom. Slušajte devojku kojoj je eyeliner must have bilo gde. Pa ja ga nosim u džepu i kad idem do prodavnice. Kada se osuši potpuno je matte, i ima pozamašnu mililitražu od 7,5 ml.

Menow Olovka za Oči - koliko se ja sećam, ovo je neka kineska olovka za oči, u indogo plavoj boji koju ja obozavam jer mi se čini da lepo ističe moje svetlo zelene. Nije izazivala nikakve iritacije, cak ni na waterline-u, na koji je obično i stavljam. Veoma je kremasta ali u isto vreme ima i čvrstinu, i baš zato je volim.





Essence I ♥ Extreme Volume Mascara - moja HG maskara. Bez. Dodatnih. Komentara. Ali ipak moram da kažem (jače je od mene) da je ovo najbolja maskara koju sam  u životu koristila, i zaista radi ono što kaže, daje ekstreman volumen.

USNE



S leva na desno
MAC Viva Glam Nicki I - Pa ja stvaro ne znam šta da vam kažem, ovo je divan karmin, boja koju vidite na slici je boja koju dobijete kada namažete jedan jedini sloj karmina. Pripremam ovu recenziju dugo, ali nikako da se nakanim da je dovršim.

Miss Sporty Perfect Color Lipstick (009 Innocence) - Imam ga već par godina i ne mrda nigde, prava baby roze boja, ni previše svetla, ni previše tamna. Veliko iznenađenje i otkrovenje za mene.

Estee Lauder Intense Lip Creme (Dolly) - Nasleđen od majke, ovaj karmin zauzima posebno mesto u kutku karmina jer je zaista elekričan kako se i zove, poput MAC karmina, dovoljan je jedan jedini sloj za full impact boju. Još bolji od NYX Hot Pink karmina. Ja ga obično stavim posle labela, jer je nenormalno pigmentovan, i u suprotnom se zacementira na usnama.
Max Factor Color Elixir (Pink Brandy) -Divan, pigmentovan karmin. Ima veoma lepu, kremastu teksturu koja prija usnama. Pakovanje je božanstveno, i mislim da ću probati još neke boje. Ova je divna koralna, ali ne čista jer ima primese crvene, cigle, i pink.






H and M Hello Kitty Fruity Lip gloss - Još jedan u nizu mojih Hello Kitty sjajeva, ovaj je divan proziran ružičasti sa malenim zlatnim šljokama. Da ne pominjemo preslatko pakovanje!

Oriflame Cabaret Lip Gloss (Plum Vendome) - Definitivni favorit što se sjajeva tiče. Malo gušće, ali ne i lepljive teksture, kao i savršene crvene/vino boje je osvojio moje srce. Čuvam ga kao zmija noge jer više nije dostupan. Molim vas mi javite ako postoji neki dupe za ovaj sjaj.

NOKTI

Moj monohromatski izbor


Classics Glamour Nail Lacquer - ovaj beli lak je fantastičan, i u dva sloja se dobije ta prava kreč bela boja, koja je kao što i vi znate obeležila prethodnu sezonu. Ja sam je koristila, i koristiću je jer mi je bela inače jedna od omiljenih boja za lakove. Nije postojan bog zna šta, ali na mojim noktima je izdržao čitavih nedelju dana.

Gabrini Diamond Multivitamin Nail Lacquer- Odličan srebrni lak za sve njegove ljubitelje. Dugo sam koristila ovaj uz razne kombinacije i uvek dobijala komplimente. Po trajnosti je otprilike kao prethodni.

CR Cracking Nail Polish (Black)- Kupljen za samo 100 dinara, moj omiljeni pucajući lak za nokte jer je potpuno matte, dugotrajan je i pigmentovan. Malo se brze suši, ali kada se doda malo acetona, sarađuje odlično.




KOJI SU VAŠI FAVORITI BILI PRETHODNE GODINE? KAKO VAM SE ČINE MOJI?


DA LI POSTOJI NEKI PROIZVOD KOJI BISTE VOLELI DA VIDITE U ZASEBNOJ RECENZIJI?

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

12 коментара:

  1. Divni favoriti. Ja bih volela recenziju ovih Essence senkica, cine mi se bas lepim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Milena, recenzija ce se usoro naci na blogu ako i drugi budu zainteresovani ♥

      Delete
  2. Svi ruzevi i senke su mi divni! Od svega probala sam samo Essence hajlajter i isto ga jako volim, cak sam uspela da u centru potrosim toliko da se vidi dno, mozda cak i uspem celog da ga potrosim. Videcemo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, trebalo bi da probaš neke od ovih proizvoda jer su sa razlogom završili u ovom postu. Highlighter je zaista fantastičan. Mama i ja ćemo zajedničkim snagama pokušati da ga dokrajčimo ♥

      Delete
  3. Ne znam da li i dalje moze da se nadje essence highlighter? Nesto mi se cini da ga nisam vidjala?
    Aurin SUNKISS je definitivno ne potrosiv :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U mom lokalnom liliju ga ima i dalje, to su oni ostaci iz svih LE kolekcija na narandzastim policama. Aurin bronzer je stvarno ogroman, slazem se.

      Delete
  4. Set za obrve je oodlican i ja ga obozavam! Sabloni su mi neprevazidjeni! ILE maskara meni nije bila nista posebno.. Volela bih da vidim recenziju ili barem sliku na licu ovog Aurinog bronzera jer je moje lice jako svetlo pa se plasim da nije jako narandzast i taman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni sabloni nisu bas nesto i ne koristim ih jer mi je pocetak obrve prilicno cetvrtast a na sablonima je skroz oblo. Drago mi je da tebi odgovaraju.
      Sto se maskare tice, meni je definitivno HG, ali moram priznati da mi je priroda dala duge trepavice, pa im je samo potreban volumen i boja koje ova maskara daje 100%.
      Ja sam, ako ti nesto znaci MAC face and body nijansa C3 cisto da uporedis svoj i moj ten. Lako se blenda pa bi ti mozda i odgovarao (mada on jeste malo tamniji za svetlu kozu), ali bih ti takodje preporucila essence matte bronzere koji postoje u nijansi za svetao i taman ten, ako ti treba nesto blaze. Hvala na komentaru ♥ Potrudicu se da uradim recenziju

      Delete
  5. Replies
    1. I ja ih obozavam! Planiram kupiti bar jos jednu senku ♥

      Delete
  6. Skoro sam pocela da pratim tvoj blog i odusevljena sam :-* :-D jel bi mogla da mi preporucis jos nesto iz oriflama sem ovog sjaja?<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. O pa draga, bas ti hvala ♥ Ja trenutno nisam aktivna u Oriflame kupovini, ali se secam da su im tecni puderi bili super, i svaki karmin koji sam probala bio je odlican. ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥