Aura Professional Nail Polish 42 Skinny Jeans



Danas jedna kratka recenzija laka za nokte u predivnoj kobalt plavoj nijansi.





Lak dolazi u maloj staklenoj bočici koja u sebi sadrži 6 ml. proizvoda, i ako vam se to cini malo, ne dajte se zavarati. Po mom mišljenju, uvek je bolja (što se lakova tiče) manja količina, jer ako se osuši, nije kraj sveta s obzirom da nema tolikog ostatka u bočici.


Nema potrebe dodatno opisivati nijansu jer se na slikama to lepo vidi, a već sam napisala u prvoj rečenici da je ovo zaista prava kobalt plava boja. Ima i sasvim prikladan naziv, Skinny Jeans, a ako bolje pamtite brojeve, onda zapamtite 42.




Verovali ili ne, ovo je samo jedan sloj laka za nokte, dakle veoma dobra pigmentacija i full color pay-off (tek sam skratila nokte, ne stajte mi na muku por favor).






Sve u svemu, kod ovog laka mi se dopada sve, a najviše sama boja. Iznenadila sam se kako lepo izgleda na noktima, jer ovako nešto nisam očekivala. Jedina "mana", kao i kod svakog laka, manjak postojanosti, ali kad malo bolje razmislim, ipak sam stavila samo jedan sloj laka tako da verovatno sa dva tanka sloja malo duže traje. Počeo se pomalo ljuštiti danas, posle 4 dana i to samo na jednom noktu, tačnije gornjem levom uglu, gde mi se SVAKI LAK oljušti iz nepoznatog razloga.

Odličan proizvod po odličnoj ceni, šta još reći?








Na salikama je trunčicu svetliji nego u prirodi


Jeste li probali neki lak iz ove linije, kako vam se svideo? ♥

Share this:

,

CONVERSATION

6 коментара:

  1. Ja imam 41 'my favorite jeans',zadovoljna sam,potrebna su mu 2 tanja sloja za potpuno prekrivanje :) jako je lepa boja,dosta dugo traje na noktima,preporucujem ga svima,super je :)

    ReplyDelete
  2. Imam isti, a podseća me na onaj Aurin She bunny plavac koji nema ko nema :D Lepo ti izgleda na noktima :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao hvala, imam i njega, dobila za rodjendan, liči jako ♥

      Delete
  3. Slucajno sam obrisala komentar na svom blogu koji si ostavila za karmine, pa da odgovorim...Nemaju narandzasti podton, braon su, narandzaste podtonove ne nosim, jer mi ne stoje. Dobar post, i she bunny ima identicnu nijansu, jos je jeftiniji...pozdrav, J

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nema frke :) Meni su se ucinili narandzastim na slikama pa zbog toga rekoh. Ali opet njen ruz je vise mauve nego braon ali verovatno imas drugaciji ten od kylie. Da da, imam i Bunny 28 ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥