New In + First Impressions



Drage moje, long time no see! Oprostite na maloj pauzi, ali sad sam napunila baterije i spremna sam za ozbiljan rad. Od poslednjeg, prazničnog new in posta/videa u Januaru prošlo je "dosta" vremena, tako da sam svakako isprobala puno proizvoda od kojih sam odabrala najzanimljivije za ovaj post. U nastavku čitate kratke utiske i opšte podatke a nakon toga očekujte recenzije navedenih proizvoda (kao i uvek, u komentaru mi pišite koji vas posebno zanimaju).



ESSENCE





Lipliner u nijansi 05 Soft Berry sam viđala svuda, ali konačno sam odlučila da ga kupim nakon što ga je Casey Holmes (poznata youtuberka) pohvalila i rekla da u kombinaciji sa NYX Soft Matte Lip Cream-om u nijansi London čini pravi dupe za Kat von D tečni ruž u nijansi Lolita, pojurila sam u drogeriju da ugrabim poslednji primerak.

XXXL Nude Lipgloss 06 Soft Almond je sjaj iz njihove nedavno lansirane, a čini mi se, permanentne postavke. Jako lepa, topla braon/nude nijansa koja ima srednju pigmentaciju, dakle odličan je i kao top coat preko ruževa ali i sam.

Essence Lipstick 03 Come Naturally je, kao i gorepomenuti sjaj, deo nove kolekcije essence šminke u neutralnim tonovima. Sjajna, kremasta formula, bogata pigmentacija i praktično pakovanje osvojili su me na prvi pogled/swatch.

Soo Glow Cream to powder highlighter 10 Look on the bright side je još jedan odličan highlighter u Essence ponudi. Ukoliko imate neke HE highlightere poput MAC Soft & Gentle ili ipak Estee Lauder Heat Wave, ovo vas neće oduševiti, ali ja ga volim nositi ispod kamenog highlightera da bih mu produžila trajanje i pojačala intenzitet.








AVON



Avon Naturals Peel Off Maska sa Čajevcem i Krastavcem je prava novina u mojoj rutini. Detaljnije utiske javljam kada je još malo testiram jer, složićete se, preparativa traži malo duži period za ispitivanje.

Planet Spa Balancing Facial Clenaser with white tea je gel za čišćenje lica iz poslednje adicije planet spa kolekciji pod nazivom Oriental Radiance. Za sada su utisci odlični, a da li će takvi biti i ubuduće saznaćete uskoro...

Avon Naturals Essencial Balm sam kupila nakon pozitivnih iskustava drugih ljudi, i mog isprobavanja drugaricinog primerka. Kupila sam tri različita kako bih uporedila sastave, mirise, delotvornost i napisala vam nešto o njima. Utisci su odlični, a detalji stižu kroz neki dan.

Avon Care Smoothing Lip Balm with Jasmine je njihov klasičan balzam za usne sa vitaminom E, ali u limitiranom izdanju sa mirisom jasmina i predivnoj roze ambalaži. Osim malih problema sa mehanizmom za zatvaranje, veoma mi se dopao.







DM




U saradnji sa DM Drogerijama u okviru meseca Aprila napisaću vam,kao i uvek, veoma detaljne recenzije svih proizvoda sa slike tako da mislim da nema smisla dužiti priču dalje.



Quiz

Potpuno random kupovina, veoma povoljan tečni puder kupljen u malenoj lokalnoj parfimeriji. Videla sam malene bočice pudera, naravno testera, od kojim mi se jedna nijansa činila savršenom za moj ten (što je jako teško naći). Isprobala sam ga, i ne gledavši cenu viknuh "Prodato!". Na kasi me je došekao šok u vidu računa od čitavih 215 dinara. Brend je iz Poljske ako se ne varam a u bočici je količima od 35 ml. Da li ste do sada probale nešto iz njihovog asortimana?







NYX
Ako me pratite na instagramu, možda ste već upoznati sa ova dva noviteta.

NYX Macaron Lippie Blue Velvet je nešto što sam želela od malena, PLAVI RUŽ za usne. Do sada sam imala male eksperimente sa olovkama za oči ali ipak je moja želja pobedila i nabavila sam ga u Beauty Conceptu. Ukoliko ste hrabri i ekscentrični, topla preporuka za ovaj božanstven i pigmentovan ruž.

NYX  Slim Lipliner pencil Deep Red je prava crvena nijansa za svaku priliku, bilo da je nosite ispod ruža, za uokvirivanje usana, ili samu. Kremaste je formule ali fine mat teksture tako da imate moje tople preporuke.








GOLDEN ROSE

Vitamin E lipstick 104 je odličan izbor za svaki dan, satenske i meke završnice po aplikaciji a po sušenju semi matte. Već i ptice na grani znaju za ove odlične a povoljne ruževe pa stoga neću dužiti.

Velvet Matte 02 je takođe dobro poznati ruž u blogosferi a i šire. Izgleda fenomenalno u toku dana jer je boja dovoljno upečatljiva ali ne i previše agresivna, dok u večernjim prilikama čini savršenu kombinaciju sa naglašenim očima.










Brooklin Lip Liner u nijansi 216 je takođe bila spontana kupovina, boja je jako prijatna i smirena, puderasto roze/lavanda sa mauve tonovima. Nešto suvlje ali i postojanije teksture. Kupljena je u parfimeriji Slonče u Čačku po ceni od oko 130 dinara.





ŠTA STE VI KUPOVALI U POSLEDNJE VREME? KOJI VAS JE PROIZVOD OD NAVEDENIH NAJVIŠE ZAINTERESOVAO?



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster

Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

26 коментара:

  1. Odlican post! Ocarana sam nyx macaron karminom! :)

    Novi post ---> http://shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Svacega lepog tu ima, dosta toga sam probala, GR ruzeve,, Brooklin olovke, Essence ruzeve/olovke, a juce sam kupila puder u kamenu od brenda Quiz, sad ga imam na licu i bas me zanima kako ce se pokazati kroz dan :) Cekam i recenzije Alverde stvarcica :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komentaru Kristina :) Obavezno mi javi utiske o tom kamenom puderu :) Uskoro ide post o dm novitetima

      Delete
    2. Evo me sa izvestajem :) Dakle, posle nekoliko dana koriscenja ovog pudera utisci su sledeci : odlicno matira (moje masno celo ne moze ni Rimmelov Stay Matte da obuzda), jeste malo cakey ali samo u pocetku, posle izgubi taj nepozeljni brasnasti izgled, odlicno se blenda, lagan je, sve u svemu prezadovoljna sam ! Jos sam ga platila samo, pazi sad - 215 dinara :O ! Tezina mu je 12 g, znaci sasvim dovoljno ga ima. Eto, nadam se da sam malo pomogla nekom, a mozda i tebi. Kristina

      Delete
    3. Odlicno zvuci! Sigurno cu ga isprobati ♥

      Delete
    4. Odajte nam tajnu gde se prodaje ovaj brend. :)

      Delete
    5. Ja sam ga nasla u jednoj maloj parfimeriji u Čačku, a za lokacije u ostalim gradovima nisam sigurna :)

      Delete
    6. Jana, ja zivim u Nisu, tako da ne znam koliko ce ti informacija koristiti...Kupila sam puder u maloj parfimeriji u mom komsiluku, pa potrazi i ti njihove proizvode u nekim manjim radnjama koje drze kozmetiku. Kristina

      Delete
  3. Mene essence highlighter nije bas odusevio, ali za tu cijenu je OK. :D Zato sam za olovkama luda, luda! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa, eto, dok ne predjem na marry louminizer ili neki njemu sličan, trenutni dvojac je odlican :) Slažem se za olovke potpuno, odlične su!

      Delete
  4. Krasan new in! Zanima me ovaj novi puder (uvek me zanimaju nepoznati brendovi)!
    Hoćem look-ić s makaronom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Ukoliko vreme dozvoli pisacu recenziju, a u suprotnom slučaju pišem ti utiske u inbox :)

      Dobra ideja, i izvodljiva. Smuckacu nešto fino u vidu lotd posta :)

      Delete
  5. Baš me zanimaju utisci o alvedere proizvodima, tako da jedva čekam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post o DM novitetima ce biti ovih dana na blogu tako da ti preporucujem da svratis ♥

      Delete
  6. Zanima me taj puder, naročito ako ima veći izbor nijansi, pošto je i meni problem da ubodemm
    Ja uzela nyx auburn olovku, isto lepa bojaa pogledni
    *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima ih...ima dosta. Jao znam, jeste lepa ali ja prelomih pa kupih Deep Red posle pola sata vaganja. Baš sam između te dve gledala

      Delete
  7. Da li ti je ovaj puder izazvao neke iritacije? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije. Ali pre nanosenja sam stavljala hidratantnu kremu ili neki drugi vid podloge :)

      Delete
    2. Koja je tvoja nijansa pudera i kojim brojem je oznacena svetlija nijansa? Tamo gde sam ga nasla nema testera, a ne bih da pogresim s njim, makar sto se nijanse tice :)

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥