DM Drogerie Box ♥ April 2015.




Nastavljamo sa tradicijom mesečnih postova pod nazivom DM Drogerie Box! Ovog meseca je bila posebno dobrih proizvoda tako da ne bih dužila dalje sa uvodom već bih odmah prešla na same proizvode.





S-he Stylezone Eyeshadow Duo

130


Veoma prijatno iznenađenje stiže iz asortimana brenda She Stylezone! Duo senka veoma interesantnog pakovanja koje je, osim što je praktično, i veoma kvalitetno odrađeno. Unutra se nalaze dve senke, a u verziji pod brojem 130 vidite nežnu, svilenkastu roze po obodu i fenomenalnu, gotovo metalik ljubičastu. Dosta su pigmentovane, i svilenkasto meke na dodir. Na kapcima je performans podjednako dobar kao na swatchevima. Naravno, svetlija nijansa je nešto blaže pigmentacije od ove u centru, i takođe se može javiti blago trušenje ali svakako im to nisam uzela za zlo jer je celokupan utisak odličan.







Alverde Baked Marble Eyeshadow


Niste znali da prirodna kozmetika Alverde ima i pečene senke? Sada znate. Ova nijansa pod brojem 30 Purple Rocks je veoma univerzalna i posebna jer u zavisnosti od fokusiranja četkice na odrećenim delovima možete doći do neutralnije, skoro pa blago braon senke ili pak hladne, šljokičaste taupe -ljubičaste kombinacije. Ova druga boja je dominantnija i meni se lično više dopada. Možete ih koristiti suve ili vlažne i tako dozirati intenzitet senke. Pigmentacija suve senke preko blage baze je zadovoljavajuća, ali pigmentacije vlažne senke je odlična! 









Alverde All In One Mascara


Prvi put sam probala neku maskaru prirodnog porekla i utisci su sledeći: maskara fino razdvaja trepavice, daje im i boju ali ne dovoljno volumena. Već prirodno imam duge i uvijene trepavice kojima suštinski nedostaje samo volumen, i blago bojenje svetlijih vrhova. Opet napominjem da u mom slučaju maskare najbolje funkcionišu nakon par meseci isušivanja, kada postanu gušće i kao takve daju više volumena i punoće trepavicama. Nekome kome treba ceo paket a nisu mu podarene prirodno lepe trepavice ova maskara će sasvim odgovarati, a ja je koristim kao dnevnu maskaru. Jedna odlična stvar kod ove maskare i zaista retka karakteristika maskara uopšte jeste da ni posle 5 slojeva NE slepljuje trepavice. One i posle 5. sloja izgledaju paperjasto, lagano, bez grudvica i pojave paukovih nožica iako je aplikator dosta veliki i zakrivljen.








S-he Stylezone Smokey Eyes Pen


Mislim da je svakoj devojci koja voli dobar smokey eyes potreban jedan tamniji prajmer kojim bi intenzivirala boju te tamne, bazne senke. Svakako imate moju preporuku za upravo ovu olovku jer ćete na slikama ispod videti kako to sve izgleda na delu. Dakle, ovo nije jumbo olovka za oči već olovka koju koristite kao bazu za smokey eyes. Razlika je u tome što je ova olovka dosta kremastija i pogodnija za bledovanje bez preteranog truda i ima emolijentna svojstva tako da se senka koju nanesete preko nje bolje "lepi" i fiksira na kapku.


Nanosi se na pokretni deo kapka tik do samog pregiba i zatim se blenda sunđerastim razmazivačem koji se nalazi sa druge strane olovke. Preko nje nanosite boju koju želite da koristite kao bazu za smokey eyes, bila to klasična crna, braon, plava ili neka druga, razlika u pigmentaciji je očigledna






 Ovde možete videti swatch olovke kada se tek nanese, i kada se razmaže



-Senke nanesene bez baze, na čistu kožu-



-Senke nanesene preko She olovke-










Nadam se da vam se dopao ovaj post! Kao i uvek u komentaru mi pišite da li ste nešto probale, koji vam je proizvod najinteresantniji i ukoliko imate neko pitanje, ne oklevajte da postavite (znate da volim da ćaskam sa vama)!



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster






Share this:

, ,

CONVERSATION

19 коментара:

  1. Meni se sve dopalo iz posta :), lepo napisano i objasnjeno kao i uvek. Najvise paznje mi je privukla She duo senka, takvu kombinaciju nijansi cesto koristim, pogledacu je u DMu ovih dana. I Alverde pecena senka izgleda fino ali preskacem, imam vec takvu i slicne nijanse :). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno baci pogled, odlicna je stvar! Na slici je alverde senka vise ka bronzanom spektru ali uzivo je svakako vise na ljubicasto, ali opet, i tu nijansu verovatno posedujes ♥ Hvala ti, kao i uvek, na komentaru ♥

      Delete
  2. Meni se dopada ova olovka baš :D

    ReplyDelete
  3. Nemam nijedan od ovih proizvoda, ali s-he olovka mi se posebno svidja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidim da je mnogim devojkama zapala za oko upravo ona ♥ Hvala ti na komentaru

      Delete
  4. Sjene su prelijepe!!!!!!!!!!!!!!! <3 :D

    ReplyDelete
  5. Nisam probala ništa a dopada mi se sve, ova olovka za smokey me posebno mami, inače sam slaba na olovke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko ih inace koristis i pravis smokey eyes, odlicno ce se snaci u tvom neseseru ♥

      Delete
  6. Super deluje ova olovka :-)

    ReplyDelete
  7. Eto, nekome ce mozda znaciti tvoj komentar i celokupan utisak :) Nisam probala nijednu od tih navedenih, ali zvuce mi jako interesantno!

    ReplyDelete
  8. Senke prelepo izgledaju, posebno preko olovke. :D

    ReplyDelete
  9. Imam olovku ali je smeđa, samostalno kad se nosi na kapcima i nije nešto posebno ali u kombinaciji sa smeđim sjenilom je ok :)

    ReplyDelete
  10. Pa i ja bi zelela da probam sve sro si napomenula,ali koliko kosta svaki proizvod i molim te reci mi kako da ispem u blogovanju tek sam napravila prvi post

    ReplyDelete
  11. Msm ja znam da je 1 post premalo ali kad baorabim vise kako da se promovisem

    ReplyDelete
  12. Pa i ja bi zelela da probam sve sro si napomenula,ali koliko kosta svaki proizvod i molim te reci mi kako da ispem u blogovanju tek sam napravila prvi post

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥