Nivea Cellular Perfect Skin & Active Pearl Serum





Konačno, posle najduže blog pauze ikada, vraćam se sa dugo obećavanim postom o Nivea proizvodima za negu kože. U današnjoj recenziji pročitaćete moje utiske o sledeća tri proizvoda:

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Active Pearl Serum
Nivea Cellular Perfect Skin, Skin-Perfecting Fluid SPF15
Nivea Cellular Perfect Skin, Eye Illuminator




Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Active Pearl Serum




Pre svega par reči o pakovanju. Izuzetnog kvaliteta, odaje utisak high end proizvoda, u plastičnoj, ali izuzetno otpornoj ambalaži koja u sebi sadrži 40 ml. proizvoda i pumpicom koja olakšava doziranje (i omogućava trošenje proizvoda do poslednje kapi). Serum obećava zaglađenu kožu i redukovanu pojavu bora. Imam mlado lice, ali sam u pomoć pozvala mamu da ga zajedno testiramo. 

Tekstura proizvoda nije homogena zbog prisustva aktivnih perlica bogatih Q10 & Hijaluronskom kiselinom. Naime, kada pritisnete pumpicu, fluid i perlice izlaze istovremeno, a njihovim mešanjem dobija se izuzetno lagani, ne-lepljivi gel. Po nanošenju na kožu osećate instant zaglađivanje i trenutnu hidrataciju. Naglašavam trenutnu hidrataciju jer smatram da bi serum sam po sebi bio dovoljan za hidrataciju masne kože, ali ako imate suvlju ili normalnu mislim da bi vam neka jača krema bila neophodna.
Što se tiče "efekta podmlađivanja", moram priznati da ovaj serum, ako ništa drugo, ima trenutne rezultate. Fine linije su ublažene, dublje bore su neznatno manje primetne, ali površina kože generalno izgleda odmornije i mlađe. Ponaša se odlično i ispod šminke, ali i ako ga samostalno nanosite.





Nivea Cellular Perfect Skin, Skin-Perfecting Fluid SPF15


Moj omiljen proizvod među novitetima je ovaj fluid za lice koji ću ja u nastavku teksta nazivati kremom budući da po teksturi više podseća na tu vrstu proizvoda. Nivea je ponovo nadmašila sebe predivnim pakovanjem. Krema dolazi u tubici sa pumpicom koja je veoma praktična za svaki dan ali nikako za putovanja. Dakle ako stisnete tubicu, preko pumpice će izlaziti proizvod. Nereprezentativno pakovanje ishod je tumbanja po koferu nakon odmora i bacanja torbi po aerodromima. Avaj, sve je oprošteno jer me odavno pakovanje kreme nije više oduševilo... pogledajte slike pa prosudite sami.

Obećava ujednačen ten, zdravi, mladalački sjaj i umanjene bore, ali šta od toga pruža? Krema je srednje gustine, bele boje sa mikro kapsulama koje oslobađaju blagu tintu pri razmazivanju. Samim tim zaista pruža ujednačen ten, ali daleko je od prekrivne moći BB kreme, da ne pomislite sad da je supstitucija za istu. Jedna od  mojih omiljenih odlika ove kreme jeste obećani sjaj jer zaista pruža divan dewy finish (pomalo nalik MAC Face and Body puderu). Ublažene bore? Nisam sigurna da li je jedna tuba dovoljna za vidljive rezultate, ali svakako koža izgleda dobro i hidrirano. Kremu ne bih preporučila osobama sa izuzetno masnom kozom jer im često ne odgovaraju kreme izuzetno sjajne završnice, ali ako ste izuzetak kao ja (kombinovana koža), i volite taj finiš, probajte je.







Nivea Cellular Perfect Skin, Eye Illuminator




Odlična drogerijska krema za regiju oko očiju. Ja bih se usudila da preimenujem ovaj proizvod u "BB krema" za predeo očiju jer ima blagu, neutralnu bež boju koja u maloj meri neutrališe podočnjake ali je pomak u odnosu na klasičnu bezbojnu varijantu. Odlično hidrira ovo osetljivo područje i pomalo smanjuje tu pojavu jutarnje naduvenosti. Pakovanje je ponovo inovativno i praktično, vrh izgleda poput neke olovčice ali u pitanju je silikonski čep sa malim otvorima koji sprečavaju preterano izlaženje kreme. Malo proizvoda dovoljno je da prekrije veliko područje tako da će vam dugo trajati.






Istim redom kojim su navedeni u recenziji (s leva na desno):

1. Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Active Pearl Serum
2. Nivea Cellular Perfect Skin, Skin-Perfecting Fluid SPF15
3. Nivea Cellular Perfect Skin, Eye Illuminator




Nadam se da vam se dopao ovaj post! Kao i uvek u komentaru mi pišite da li ste probale nešto od ovih noviteta, koji vam je proizvod najinteresantniji i ukoliko imate neko pitanje, ne oklevajte da ga postavite (znate da volim da ćaskam sa vama)!



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster

Share this:

,

CONVERSATION

3 коментара:

  1. Pa hellou, nakon 2 meseca :D
    Probala sam eye illuminator i mislim da je solidan za neko lagano ujednačavanje uz efekat highlightanja okoloočne regje. Svakako nije za osobe sa jako izraženim podočnjacima. Ostale proizvode nisam probala, ali je dobro znati dojmove onih koji su probali.
    Pohvaliću fotke, odlične su! Dramatično kontrastne, efektne. Dopadaju mi se. Još jednom, dobro došla natrag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajooj, pa Miskii hvala ti puno na lepim recima ♥ Drago mi je da se i tebi dopala, svakako je za neku svakodnevnu hidrataciju korektna, i boja mrvicu poboljsava utisak. Zahvaljujem na komplimentu za fotke, svakako mi puno znaci ♥

      Delete
    2. Ajooj, pa Miskii hvala ti puno na lepim recima ♥ Drago mi je da se i tebi dopala, svakako je za neku svakodnevnu hidrataciju korektna, i boja mrvicu poboljsava utisak. Zahvaljujem na komplimentu za fotke, svakako mi puno znaci ♥

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥