DM Drogerie Box | October 2015.






Balea Augen Konzentrat

Ovaj proizvod je nešto sasvim novo u mojoj rutini, i vrsta proizvoda sa kojom sam se sada prvi put susrela. U pitanju su male kapsule koje sadrze koncentrat za okoloočnu regiju. Primenjuju se sasvim jednostavno, isečete vrh kapsule i nanesete ga ispod očiju. Iako piše da je jedna kapsula dovoljna za jedno nanošenje, ja sam je mogla veoma lagano iskoristiti 3 puta, ali hajde recimo 2 (jer neko možda nanosi veću količinu). Prozirne boje, laganog i svežeg mirisa, veoma svilene, gotovo silikonski glatke teksture. Nimalo nije lepljiv nitii težak, pruža osećaj svežine i deluje poput hidrirajućeg, i zaglađujućeg prajmera za vaše podočnjake. Naravno ne može ih potpuno otkloniti ali vizuelno redukuje njihov izgled što je i poenta celog proizvoda (Napomena+ pročitajte opis samog proizvoda na slici ispod).










Balea Vanille & Cocos
Još jedan sjajan gel za tuširanje, (ukoliko se ne varam iz stalne postave). Miriše SAVRŠENO, naravno ukoliko ste fan vanile i kokosa. Dominantniji je miris vanile ali je harmonični spoj ova dva mirisa zaista poseban i topao. Nema tu velike filozofije, pisala sam vam u par navrata o njihovim tuširalicama, pa ni ova nije izuzetak, fina kremasta tekstura i prijatan miris.







Dermacos Anti-Redness Cream

Još uvek vam ne mogu napisati pravu recenziju ove kreme za lice jer je u pitanju preparativa, a nju testiram duži period pre davanja iskrenog utiska. Mogu vam dati neke prve utiske ako vas zanima opšti utisak za sada. Krema je poljskog brenda Dermacos, namenjena je koži sklonoj crvenilu, štiti je, hidrira i ima SPF 15 zaštitini faktor. Veoma je interesantna jer iz tube izlazi gusta tekstura koja se prilikom razmazivanja ponaša kao gel kreme, dakle veoma blaga, prijatna, nelepljiva. Ima izuzetno blag miris, koji je pun pogodak budući da znam kako ljudi nisu veliki fanovi krema za lice intenzivnih mirisa.

Što se tiče tog dela koji obećava uklanjanja crvenila, rekla bih da radi solidan posao. Zašto solidan, a ne odličan? Ovo je krema za lice, a ne laserska operacija tako da ne možete očekivati da lice bude belo i čisto poput papira. Trenutno ublažuje crvenilo, ali ne postoji drastična razlika. Ako ste zainteresovani za detaljnu recenziju i pre/posle slike, javite mi.






Ebelin Beauty Blender
Iskakao je svuda po beauty blogovima i društvenim mrežava, a ja se ne mogu iščuditi kako ga tek sada isprobavam. Pretpostavljam da već svi znate za ovo malo ružičasto pomagalo, a ako ne, u pitanju je kozmetiški sunđerčić veoma specifičnog oblika koji možete koristiti na više načina. Ja ga koristim za tečni puder, i to najdebljim delom, a za tečni korektor i baking zašiljenom stranom. Potrebno je samo ga dobro pokvasiti i veoma dobro iscediti pre korišćenja. Meni je ubrzao posao stavljanja pomenutih proizvoda i na tome sam mu večno zahvalna.

Čula sam da je menjan materijal od koga je sunđerčič pa neki nisu baš zadovoljni ovom novijom verzijom, ali tu stariju verziju nisam probala tako da ne mogu napraviti poređenje. Meni se jako dopada, i nisam mu našla nijednu manu tako da je mišljenje krajnje pozitivno. Pametna investicija u koju vredi uložiti (ako se ne varam košta negde ispod 400 dinara).







She Stylezone Nail Polish in 210

Neću previše pisati o ovom laku za nokte, jer bih samo vrtela priču ukrug. Boja je apsolutno fantastična, tamno crvena koja se savršeno slaže sa delom godine u kom se nalazimo ali i apsolutni klasik koji svako treba posedovati. Savršeni balans između intenzivne vrišteće crvene i bordo. Ako vas zanima izgled na noktima, sliku možete videti na mom instagram profilu (KLIK). Dva sloja su dovoljna za nanošenje, i trajnost je sasvim ok, niti preterano trajna niti se skida posle 2 dana.








She Stylezone Quick Dry Spray
Ukoliko ste poput mene, i setite se da lakirate nokte pred neki bitan događaj, ovo je za vas. Priča ide ovako: Za 10 minuta krećem na proslavu, nokti nenalakirani. Kažem sebi "Uzmi lak za nokte, brzo ga namaži!". Uzimam pastelno roze lak koji je veoma svetao, mažem peti sloj kako bi se lepo videla boja...5 slojeva, za 5 minuta krećem. Uzimam ovo čudo, naprskam par puta. "Hmm, uljana tekstura, zanimljivo izgleda, nadam se da će upaliti". Grabim torbu, kaput i telefon i jurim ka taksiju. Pipnem nokte, suvi. Opet prelazim prstom preko njih, ništa se ne mrda. Stižem na proslavu, nokti besprekorno izgledaju. Mislim da vam je sasvim dovoljan razlog da ga već sutra potražite u najbližem DM-u.






Still Pro Argan linija

Odakle početi... Still Pro Argan linija se sastoji iz šampona, balzama i maske za kosu. Obećava razne stvari, kosu koja se sija poput ogledala, intenzivnu hidrataciju itd itd. Generalno govoreći, da budem potpuno iskrena, ovi proizvodi su ostavili utisak koji se najbolje sumira izrazom "Meh.". Nisu loši, ali ništa preterano posebno nemam da vam kažem o njima. Nikakav osećaj hidratacije koju obećavaju, čak ni nakon maske/balzama. Sjaj kose? Prosek, i ništa više od toga. 












Nadam se da vam se dopao ovaj post! Kao i uvek u komentaru mi pišite da li ste nešto probale, koji vam je proizvod najinteresantniji i ukoliko imate neko pitanje, ne oklevajte da postavite (znate da volim da ćaskam sa vama)!



Pratimo se na društvenim mrežama!


BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK   |  TWITTER |   YOUTUBE

Ana, The Glam Monster


Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

3 коментара:

  1. Dobile smo slične proizvode, jedino ja sam dobila od stilla keratin kolekciju i šampon mi malo nije odgovarao ostalo je super, takodje i Farmona kremicu sam dobila protiv fleka odlično mi se pokazala, a Balea mazalice uvek odlične makar meni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da su ti odgovarali proizvodi ♥ Eto ja se sa still linijom jedino nisam usrecila, ali ostalo mi se jako svidelo

      Delete
  2. Da li mozes da mi kazes nesto vise o tom DM box-u? Da li se on narucuje na mesecnom nivou pa dobijas proizvode iznenadjenja (na foru Glam Box-a i sl..) ? Koja je cena? Inace, super proizvodi.. Pozz! :-***

    ReplyDelete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥