DM Drogerie Box ♥ January 2015.




U današnjem članku uradiću prvi u nizu ovakvih postova. U pitanju je grupna recenzija proizvoda koje sam dobila od DM Drogerie Markt u svrhe recenzije. Dakle svi postovi ce nositi ovaj naziv, ali da ne dodje do zabune, ovo nije neki box koji se narucuje preko DM-a.. U paketu za Januar našla se kombinacija raznih proizvoda koje sam testirala za vas čitavih mesec dana. Bez daljeg odlaganja, predstavljam vam sve proizvode...





Alverde Makeup Setting Spray



Hvala bogu, ovog meseca imala sam dosta lepih događaja i prilika koji su mi pomogli da testiram ovaj sprej. Naime, nakon nanošenja kompletne šminke (pudera, rumenila, bronzera, senki, ruža,... zaista mislim celokupan paket) prskala sam ga na lice sa razdaljine od dvadesetak centimetara. Utisci su krajnje pozitivni ali budući da je ovo jedan od prvih susreta sa proizvodima ovog tipa i da ih nisam probala mnogo, ne mogu reći da je najbolji. Celu noć je šminka ostajala besprekorna, a tek nakon možda petog sata primetila sam veoma blago skidanje (molim vas uzmite u obzir i to da tečni puder zbog suvoće kože nisam matirala puderom u prahu što može uticati na ovu činjenicu).

Veoma se brzo suši, ima intenzivan voćni miris koji brzo ispari (što je dobro ukoliko nekome smeta), i najbolja stvar je što je, kao i svaki Alverde proizvod, potpuno prirodan. Dolazi u pakovanju od 50 mililitara i ima fin raspršivač koji se nije posle par korišćenja pokvario (neki sprejevi imaju običaj).




Balea Body Butter Kakao



 

Zvezda paketa sigurno je ovaj Balein body butter sa predivnim mirisom kakaoa. Veoma je bogate i hranlive teksture, ali opet, nije mastan. Morate se malo potruditi da ga izvadite iz teglice na kožu jer je zaista gust (meni nije smetalo). Zaista ga preporučujem svakome, bez obzira na tip kože jer je i dalje hladno i suvo vreme koje može biti jako okrutno prema našoj koži. Uvek ga mažem pred spavanje (ne svaki dan podrazumeva se), a posle tuširanja tako da ga koža fino upije preko noći. Dejstvo traje čak i dan nakon nanošenja što je fenomenalno, i to znači da ga ne morate mazati baš svaki dan. Jedan od retkih proizvoda ove kategorije koji me je ovoliko oduševio. Pakovanje ima 200 ml.




Balea Shining Berry Shower Gel mit Shimmer






Pre svega moram reći da je ovo jedna od najzabavnijih tuširalica koju sam ikada probala. Gel sam po sebi nije toliko poseban, odrađuje svoj posao kako treba, ali nije učinio nikakvu revoluciju u mom kupatilu, međutim, ono što ga izdvaja od svih ostalih jeste predivan miris maline i roze boja! Da, gel je roze boje i ima šljokice! Kada ga istisnete na dlan imate osećaj kao da je u pitanju neki sjaj za usne a ne gel za tuširanje! Te šljokice i roze boja, naravno, traju samo dok ga ne isperete ali svakako je divna zanimacija i povoljna ideja za poklon. Dopada mi se što je pakovanje u obliku tubice i što je mililitraža ista kao i kod svih ostalih proizvoda ovog tipa, 250 mililitara.




Balea Sweet Lady Lip Bam
Apple & Cinnamon




Balzam za usne sa mirisom jabuke i cimeta je zaista nešto što ne možete pronaći u asortimanu velikog broja brendova, i to jeste njegova najveća draž. Osim toga, i dalje smo u zimskom periodu, pijemo tople čajeve, i po mom mišljenju nema bolje asocijacije na zimu i praznike od mirisa tih istih čajeva. Ima predivan miris (ali i slatkast, ne-veštaški ukus), rekla bih ne previše veštački. Fino hidrira usne, ali ukoliko imate izrazito suve usne ne bih ga preporučila jer je jako lagane teksture. Nije lepljiv na usnama, i za sobom ostavlja blagi film kao i diskretan sjaj.

Ponavljam, ukoliko imate malo zahtevnije usne preporučujem nešto malo bogatije teksture, ali ako ste u potrazi za mazalicom divnog prazničnog mirisa, koju biste koristili u toku dana za dodatnu hidrataciju, svakako bih ga kupila.





 She Stylezone Big Magic Volume Mascara

 


Da budem potpuno iskrena, ovo je sasvim solidna maskara ali koja me, nažalost nije oduševila. Rekla bih da je glavni problem to što otvor maskare nije dovoljno uzak da pokupi višak same maskare sa četkice što dovodi do slepljivanja. Četkica je odličnog oblika, i kada je o otvor maskare manuelno očistim od viška daje impresivne rezultate. Čini mi se da će biti dobra kada je malo potrošim i samim tim se osuši. Nemojte misliti da maskara ne valja, jednostavno ja sam navikla na rezultate koje dobijam od mojih drugih maskara da mi sada bilo koja druga u poređenju sa njima nije wow! Međutim, većina tih maskara koje su mi sada omiljene, na primer L'oreal Volume Million Lashes, na početku mi se i nisu dopale, a nakon korišćenja i isušivanja postajale su sve bolje i bolje. Te detalje javljaću vam na instagramu ili fb stranici blagovremeno.






DA LI STE PROBALE NEŠTO OD NAVEDENIH PROIZVODA? KAKO SU VAM SE DOPALI?

Share this:

, ,

CONVERSATION

18 коментара:

  1. Cao.Kako si dobila ovaj box?

    ReplyDelete
  2. Ja jako padam na Balea pakovanja a onda me i većina proizvoda oduševi,ovaj kako buter bi pojela kako me mami na slici :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi, potreban ti je u životu. Oduševljena sam rezultatima :)

      Delete
  3. Obožavam bodybutter :D A kad sam ga otvorila, prva asocijacija mi je bio margarin, zbog gustine, haha.
    A malina će biti sledeća za kupanje.
    Znaš li kol'ko košta sprej?
    ćaao poz,
    ankagotovanka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, pa jeste kao margarin! Veruj mi da ne znam, ako treba informejšn mogu da pitam? xx

      Delete
    2. pa daa
      nije tol'ko bitno, onako me zanima, opušteno
      *

      Delete
  4. Koja je cena Alverde setting spreja? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ne znam, ali provericu informaciju pa cu dopuniti post ♥

      Delete
    2. E super, hvala ti, u mom dmu ga nije bilo kad sam htela da ga kupim posle tvog posta i ne znaju mu cenu, pa reko da pitam :*
      Hvala! :)

      Delete
    3. Nema na cemu, drago mi je ukoliko ti je moj post pomogao da odlucis ♥

      Delete
  5. Predivan paketić! Odožavam mazalice za telo, ovih meseci najviše mi prijaju one sa mirisom kakaa, kafe, čokolade, ma svi slatkasti mirisi :). A najveće interesovanje kod mene je izazvao gel za tuširanje sa šljokicama, tako je girly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas je girly, i lepo bi izgledao u paketicu sa buterom kao poklon :) Ako volis ovaj tip proizvoda za negu, buter nemoj propustiti, predivno mirise i daje odlicne rezultate ♥

      Delete
  6. sve djeluje jako zanimljivo i korisno ,,,ali najviše me sada zanima ovaj Alverde Settin Spray <3

    ReplyDelete
  7. Ovaj kakao puter si bas dobro opisala, imala sam ga ali rijetko dvaput kupim istu stvar jer ima toooliiiko toga za probati :D a svidja mi se gel za tusiranje i balzam...tusiralice se trose brzo pa mozda je i kupim, mada u BiH nisam vidjela ove u dmu :/ a balzama imam i previse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što delimo mišljenje ♥ Ni ja ne kupujem obično dva puta ali možda ipak kupim rezervu ovog butera :)

      Delete

Svaki vas komentar je od velikog znacaja za mene, ali i za blog. Hvala vam na izdvojenom vremenu ♥

Every posted comment means a lot to me, and for the blog itself. Thank you for your time! ♥